Amenajarea creativa a biroului: nave spatiale, balansoare si yaht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inaugurat recent noul spatiu de birouri contractat in cladirea Phoenix Tower din Bucuresti, ajungand in prezent la un spatiu total de peste 1.700 mp. Cu aceasta inaungurare, Zitec devine probabil campioana la amenajarea creativa a biroului, mai ales ca ei sunt atat autorii morali, cat si designeri si proiectanti.  Noul etaj imbina elementele nautice cu cele sci-fi, concurand la capitolul creativitate cu birourile nonconformiste ale gigantilor mondiali din domeniul tehnologiei.

Echipa Zitec se poate bucura in continuare de atmosfera din Star Trek, design-ul noului spatiu urmarind aceasta tema, si in plus isi poate cultiva spiritul de aventura cu ajutorul elementelor nautice ce indeamna catre explorarea de noi orizonturi. Spatiul de lucru a fost amenajat in linie cu valorile echipei: creativitate, comunicare, dar si distractie, astfel incat membrii echipei sa fie mai relaxati si orientati catre rezultate.

 Astfel, oaspetii sunt intampinati la receptia noului etaj de sirul lui Fibonacci, in timp ce birourile propriu-zise sunt organizate in functie de departament sau de tehnologiile utilizate de membrii echipei, fiecare avand libertatea de a-si alege spatiul de lucru dupa preferinte.

01_Zitec-hq-reception

04_Zitec-hq-Zibord

17_Zitec-hq-Main-Bridge

18_Zitec-hq-Main-Bridge-3

Interviurile de angajare se tin in din cabinele yacht-ului de peste 25 metri amplasat in apropiere de zona de recreere. Membrii echipei pot participa la sedintele pentru proiecte in noua sala pentru intalniri, Port Royal, sau in cea decorata cu imagini realizate de NASA in spatiu.

02_Zitec-hq-ship

20_Zitec-hq-port-royal

Pentru a se deconecta si a obtine o noua perspectiva asupra proiectelor, membrii echipei se pot relaxa pe canapele, in hamace, balansoare sau la taverna din zona de recreere, un spatiu deschis, cu pereti de sticla ce asigura lumina naturala din plin, pentru un plus de confort. De asemenea, acestia isi pot demonstra spiritul competitiv jucand mini-golf, pinball, fussball sau ping-pong sau se pot elibera de stres in scaunele de masaj.

05_Zitec-hq-deck-terrace

06_Zitec-hq-fun-room-1

07_Zitec-hq-fun-room-2

08_Zitec-hq-fun-room-3

09_Zitec-hq-fun-room-4

10_Zitec-hq-kitchen-3

12_Zitec-hq-kitchen-2

13_Zitec-hq-meeting-room

14_Zitec-hq-destination-room

16_Zitec-hq-submarine

19_Zitec-hq-Main-Bridge-5

Zitec este una dintre companiile lider din industria IT din Romania, specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe. Zitec actioneaza ca un incubator tehnologic, si furnizeaza servicii si suport companiilor aflate in primele stadii de dezvoltare.

Concept si proiectare amenajare birouri: echipa Zitec.

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.