Politica de returnare

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract de vanzare-cumparare, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor de catre dvs sau o terta persoana desemnata de dvs. Conditiile de returnare sunt detaliate in continuare.

Informarea in caz de retur

Pentru a va exercita dreptul de retur (retragere din contract), ne puteti informa cu privire la hotararea dvs neechivoca astfel:

Pentru a va putea indetifica, pe dvs si comanda, avem nevoie de urmatoarele date:

  • Numele si adresa dvs
  • Numarul de comanda
  • Numarul dvs de telefon
  • Produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati

Datele care vor fi luate in considerare la calculul celor 14 zile in care aveti drept de retur sunt:

  • Data livrarii coletului catre dvs de catre curier, conform datelor din centralizatoarele de livrari
  • Data emailului sau a apelului telefonic cu cererea de retur.

Imediat ce am primit cererea dvs de retur, va vom contacta pentru amanunte.

Conditiile in care orice consumator ne poate returna un produs in termen de 14 zile de la receptie sunt detaliate aici: OUG 13  / 1994.

 Costuri aferente returului

Costul returului va fi suportat integral de catre dumneavoastra.

Costul eventualei re-ambalari, astfel incat produsul sa nu aiba de suferit pe perioada transportului inapoi spre depozitul nostru, va fi suportat de dumneavoastra.

Personalul Sporulcasei.ro nu se va deplasa pentru a ridica produsele returnate de dvs.

Consecintele returului de produse. Diminuarea valorii rambursului

In cazul returului, ne asumam sa va rambursam suma primita de la dvs ca pret al produselor, plus costurile livrarii produselor catre adresa indicata de dvs, daca produsele sunt returnate in forma si starea in care v-au fost expediate.

Vom rambursa aceasta suma in forma ceruta de dvs (ordin de plata, rambursare pe card, numerar in plic prin intermediul curierului), fara alte cheltuieli suplimentare din partea dvs.

Costul transportului produselor returnate revine cumparatorului, adica dumneavoastra.

Veti suporta eventualele diminuari ale valorii produselor, dupa cum urmeaza:

  • In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre dvs, Sporulcasei.ro (SC General Management SRL) are dreptul de a decide refuzarea returului sau diminuarea valorii acestuia cu pana la 50%.
  • Pentru a putea fi returnata, comanda Dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul sau v-au fost trimise prin email: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul!

Nu se returneaza produsele executate pe comanda, cu dimensiuni si proprietati altele decat cele afisate in site, indiferent despre ce produs este vorba.

X