Termeni și condiții

1. Informații despre site

Site-ul web Sporulcasei.ro este proprietatea firmei General Management SRL, cu sediul în B-dul Decebal, nr.63, ap.25, Piatra Neamț, Neamț, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J37/1391/2003, C.I.F. RO 15798637, numit pe parcursul acestor termeni și condiții Sporulcasei.ro.

Adresa de contact: B-dul Decebal, nr.63, ap.25, Piatra Neamț, Neamț
Tel: +40 740 217 811
email: office@sporulcasei.ro

Sporulcasei.ro este un portal web de știri, informații și analize online despre domeniile construcții și amenajări și alte informații preluate de la terți parteneri din domeniile menționate.

2. Acceptul dumneavoastră
Utilizând și/sau vizitând acest website (inclusiv conținutul disponibil prin acest site) acceptați automat prezentul ghid cu termeni și condiții de utilizare a site-lui. Termenii și condițiile de utilizare a site-ului stabilesc care sunt condițiile în care orice persoană poate accesa și/sau utiliza informațiile de pe site-ul www.sporulcasei.ro.

3. Proprietatea intelectuală
„Sporul casei”, precum și toate desenele și simbolurile legate de acesta sunt mărci înregistrate ale S.C. General Management S.R.L., având număr de înregistrare la OSIM 79048. Este interzisă utilizarea acestora în orice mod, fără acordul scris al companiei deținătoare.
Conținutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informațional și pentru uz personal și nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat sau cu alte scopuri fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.
General Management SRL își rezervă toate drepturile pentru acest site și pentru conținutul acestuia.
În cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori înregistrați sau terțe părți ori parteneri pe site-ul Sporulcasei.ro, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație. În cazul conținutului preluat de la parteneri pe bază acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului lîngă textul sau imaginea respectivă.

4. Utilizarea conținutului site-ului
Sporulcasei.ro poate fi utilizat doar cu respectarea următorilor termeni de utilizare:
– site-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial
– este interzisă copierea sau distribuirea unor părți din acest site în orice fel de mediu, fără a obține acordul scris de la administratorul site-ului
– dacă descărcați sau printati o copie a conținutului pentru uz personal, trebuie să dețineți toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor conținutului.
– sunteți de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea și copierea unui conținut, sau cu elemente care întăresc limitele de utilizare ale site-ului sau conținutului acestuia.

Cererile de utilizare a conținutului Site-ului pot fi trimise la adresă de mail: office@sporulcasei.ro.
Site-ul vă poate pune ocazional la dispoziție platforme de comunicare între dumneavoastră și alți parteneri ai noștri.

5. Informatiile publicate pe site
Informațiile cuprinse în acest site au un caracter consultativ. Ele pot fi modificate oricând. Este necesar să ne contactați și să verificați dacă informațiile sunt actuale. Deși facem eforturi în vederea asigurării calității, corectitudinii și caracterului actual al materialelor publicate în site, nu putem garanta, expres sau implicit, în privința conținutului său.
Sporulcasei.ro nu își asumă răspunderea, în nici o situate, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect.

6. Protejarea datelor cu caracter personal
Sporulcasei.ro respectă viața dvs. privată și datele cu caracter personal pe care le împărtășiți cu noi în momentul accesării acestui site.

Sporulcasei.ro respectă legislația română în vigoare, în speță Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

SC General Management SRL , ca proprietar al site-ului Sporulcasei.ro, este înregistrată în Registrul General al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării datelor cu Caracter Personal sub numărul 16.088.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresă justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresă cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC General Management SRL, B-dul Decebal, nr.63, bl.C4, ap.25, Piatra Neamț, Neamț, cu un email transmis pe adresa office@sporulcasei.ro sau puteți folosi butonul-link de dezabonare la newsletter din cadrul newsletter-elor pe care le transmitem.

Scopul colectării datelor este posibilitatea de a avea acces mai ușor la contul dvs. pe site-ul Sporulcasei.ro sau informarea utilizatorilor cu privire la noile știri apărute, participarea la eventuale concursuri sau campanii promoționale.

7. Schimbări ale site-ului

Sporulcasei.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, Sporulcasei.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

8. Modificarea termenilor și condițiilor
Sporulcasei.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând și în orice mod prevederile din Termeni și Condiții, fără nici o notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească vreo formalitate față de utilizatori.
Orice modificare este acceptată necondiționat și în totalitate de către utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului utilizator de a înceta îndată accesarea site-ului și/sau utilizarea în orice mod a serviciilor noastre.

9. Legea aplicabilă. Litigii.
Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului prevăzute de Termeni și Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română în vigoare.
Orice litigiu născut din, sau în legătură cu Termenii și Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi soluționat de către instanța judecătorească română competență aflată în raza teritorială a municipiului Piatra Neamț.
Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii și condițiile de utilizare a site-ului, precum și despre drepturile de proprietate intelectuală și politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la : office@sporulcasei.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    ma intereseaza mult amenajarile interioare pentru case si orice noutate aparuta pentru a preveni mucegaiul.

      Atunci sunteti in locul potrivit. Inscrieti-va la newsletter si veti fi in permanenta la curent cu noile stiri din domeniu.