Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Alege paturi de lux pentru un plus de eleganta in dormitor

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Prin definitia lui, dormitorul reprezinta un spatiu destinat relaxarii si odihnei. Tocmai de aceea, acesta trebuie sa fie cel mai primitor si confortabil loc dintr-o locuinta. Activitatea de amenajarea a unui dormitor nu este cea mai usoara, fiind nevoie de multa rabdare si inspiratie. Pentru un rezultat maxim, care sa atinga fiecare dorinta este nevoie in primul rand de paturi de lux. In fiecare dormitor, patul reprezinta elementul central din decor, dar si cel mai important pentru a avea un somn profund si odihnitor. Toata incaperea este centrata in jurul lui, dar este si cel mai practic.

 

Pat in stil vintage, cu cadru de lemn

Spre exemplu, un plus de eleganta in dormitor poate aduce un pat in stil vintage, cu picioare din lemn natural si cu un desing cu totul si cu totul deosebit. Culorile alese pentru finisajul materialului textil trebuie sa fie cat mai naturale, si sa se asorteze cu celelalte nuante predominante in incapere.

Eleganta minimalista, in culori calde

Intotdeauna, un plus de eleganta poate fi adus cu ajutorul unor paturi moderne, bazate pe culori naturale, calde, precum cremul, bejul sau alte nuante pastelate. In amenajarea dormitorului, regula de baza este simplitatea. Aceasta se traduce prin piese putine de mobilier si o paleta cromatica redusa. In ceea ce priveste mobilierul, ne putem limita la alegerea unui pat de lux, o noptiera si un corp de iluminat, in cazul unui dormitor de dimensiuni reduse.

Daca spatiul din dormitor este ceva mai mare, se poate opta si pentru un sifonier si un fotoliu. Ideal ar fi ca toate acestea sa apartina aceluiasi stilsau, cel putin, sa se bazeze pe acelasi material de fabricatie. Elementele decorative trebuie reduse la minim, pentru a nu incarca aspectul. Totusi, nu trebuie sa lipseasca dintr-un dormitor. Se poate adauga un covor in nuante putin mai accentuate pentru a se crea un efect special, un tablou reprezentativ sau fotografii cu impact emotional.

Calitatea materialelor confera eleganta

Daca ar fi sa luam in considerare si alte aspecte cu privire la amenajarea dormitorului, ar trebui sa ne indreptam atentia si asupra calitatii materialelor de fabricatie si asupra pozitionarii patului. Calitatea este cea care amplifica eleganta in dormitor, iar pozitia patului cea care contribuie la un somn odihnitor.

Dintr-o gama larga de paturi de lux care se regasesc pe piata, trebuie alese cele mai calitative si cu un design aparte. Doar asa, aspectul dormitorului va fi unul elegant. Dintre cele mai spectaculoase paturi moderne, am selectat doua pentru inspiratie…

Imaginile surprind doua dormitoare decorate in stil modern, eleganta fiind redata de designul uimitor al celor doua paturi de lux. Pe cat de simple sunt, pe atat de complex este designul. Formele, culorile alese, materialele folosite pentru fabricatie, toate s-au imbinat perfect. Celelalte piese de mobilier, pardoseala si elementele de decor aduc si ele un plus de eleganta si personalitate.

Dormitorul trebuie sa fie o camera confortabila, primitoare, intima si cu personalitate, iar stilul personal trebuie sa se regaseasca in decor, chiar si manifestat intr-un mod mai subtil.

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.