Top 3 lucruri specifice la o firmă de izolații spumă poliuretanică
0 comentarii

Față de o simplă firmă de construcții care pe lângă altele aplică și izolație la casă, o firmă de izolații cu spumă poliuretanică se diferențiază prin trei elemente principale. Fiecare dintre acestea reprezintă motive pentru care o astfel de firmă există și are succes:

  • În primul rând, nivelul de expertiză este unul superior, mai ales datorită timpului îndelungat petrecut în cadrul aceleiași activități punctuale.
  • În al doilea rând, un lucru care derivă din expertiză este înțelegerea corectă și completă a materialului cu care se lucrează, în acest caz spuma poliuretanică.
  • Un alt diferențiator, dar nu ultimul, este antrenamentul continuu în activitățile specifice, fără să se mai piardă timp prețios cu pregătirea și fără să existe ezitări în prestarea serviciilor legate de izolație casă.

Firma de izolații cu spumă poliuretanică are expertiză

O companie care are un singur domeniu de activitate, acesta rotindu-se în jurul spumei poliuretanice, devine într-un timp mai scurt și într-o măsură mai mare expertă pe nișa aleasă. Când știi totul despre materialul cu care lucrezi, poți alege cele mai bune opțiuni de izolație pentru casă care să aducă beneficii palpabile oricărui client.

De la auditul energetic și până la planul de izolare, respectat întocmai de lucrători experți, totul decurge cu precizie iar casa devine izolată termic, fonic și hidroizolată în cele mai bune condiții și cu cele mai mari avantaje pe termen scurt, mediu și lung. Este o certitudine mai ales în cazul companiilor cu reputație în piața de construcții.

Știe să aleagă spuma poliuretanică în mod corect

Unele persoane care activează în domeniul construcțiilor pot spune despre spuma izolatoare că nu ar avea o eficiență mai mare față de celelalte materiale existente pe piață, așa cum susțin cei care lucrează efectiv cu spuma. Acestea nu iau în calcul și faptul că spuma poliuretanică se utilizează în două variante, specifice diferitelor suprafețe pe care se aplică în scop izolator: cu celulă deschisă și cu celulă închisă.

Este drept că izolațiile din spumă cu celulă deschisă au eficiență asemănătoare cu a celorlalte materiale care pot forma o izolație casă, însă spuma cu celulă închisă este de cinci ori mai densă și, firește, are și o eficiență superioară față de varianta precedentă și implicit față de celelalte materiale. Lucrul acesta este evident pentru o firmă de izolații cu spumă poliuretanică, și mai puțin evident pentru cine nu cunoaște spuma altfel decât în mod superficial.

Firma ce izolează doar cu spumă are un înalt nivel operativ

O astfel de echipă care întreaga zi de lucru se ocupă doar cu aplicarea izolațiilor cu spumă poliuretanică va fi întotdeauna pregătită din toate punctele de vedere pentru a face acest lucru fără ezitări.

Va avea la îndemână spumă de la producători globali de top, se va baza pe personal mereu antrenat, va avea pregătit un  aparat de pulverizare bine întreținut și mașina mereu gata de drum.

Isoterm este o asemenea firmă de izolații spumă poliuretanică. Clienții săi programează un audit energetic, apoi primesc la fața locului o echipă care în câteva ore aplică izolația specifică pe pereții exteriori, pereții interiori, mansardă, acoperiș, pardoseală, în funcție de informațiile de după audit, de preferințele clientului și de planul stabilit.

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X