Soluții eficiente pentru redresarea companiilor care depășesc perioade dificile!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

 În contextul actual al situației economice, este recomandat să cunoaștem cât mai multe soluții pentru redresarea economică a companiilor pe care le administrăm. Pot fi salvatoare în anumite momente, mai ales cele legate de criza economică care pare a se accentua în viitor.

Avantajele colaborării cu companiile specializate în servicii de închiriere

Chiar și până la debutul actualei crize economice, multe companii au ales să externalizeze activități importante din cadrul companiilor lor și să își îndrepte atenția către contracte avantajoase de închiriere auto, utilaje grele, spații, sedii, etc.

Cu ajutorul acestor companii, afacerile s-au dezvoltat mai repede cu un efort financiar mult mai redus. 

Pentru companiile care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor, al spațiilor de depozitare mari, al administrării spațiilor comerciale importante sau în multe alte domenii ce implică ridicarea și transportarea unor obiecte care au greutăți mari, este recomandat să optați pentru servicii de închiriere profesionale utilaje grele. Este mult mai avantajos să alegeți o ofertă foarte bună de servicii inchirieri automacarale Constanta, spre exemplu, decât să cumpărați una nouă. Sau puteți solicita astfel de servicii, până când veți primi noul utilaj achiziționat, pentru a nu pierde contracte importante sau pentru a respecta termenele negociate strict.

Companie cu experiență în domeniul închirierii utilajelor grele

În județul Constanța există o companie cu foarte multă experiență în domeniul închirierii utilajelor grele. Este vorba despre compania Kran. Pe site-ul de prezentare al paginii web Kran.ro sunt postate toate tipurile de macarale care pot fi oferite spre închiriere. Au capacitați diferite și pot ridica greutăți cuprinse între 12 și 120 de tone. Sunt modele noi de macarale, foarte bine întreținute care sunt montate pe camioane speciale. Acestea se pot deplasa oriunde în interiorul județului sau în orice localitate apropiată de orașul Constanța.

În afară de diferitele tipuri de macarale și automacarale, puteți solicita spre închiriere și servicii profesionale de inchirieri nacele Constanta  și multe alte utilaje folositoare.

Compania poate oferi spre închiriere în momentul de față, spre exemplu, următoarele utilaje: buldoexcavatoare, stivuitoare, tractoare 4×4, containere, mașini de tăiat asfalt, generatoare electrice, cilindri compactori, plăci compactoare, tractări auto, excavatoare și mini excavatoare, vibratoare beton, stivuitoare telescopice, etc.

Credem că este important să vă prezentăm și unii din cei mai importanți clienți ai companiei Kran din județul Constanța: Petrom, TransEvren, Linde Gaz, Vivo, CNAIR, Rompetrol, Selgros, Kaufland, City Park, Elvila, etc.

O vizită la sediul companiei situat pe strada Emil Bota din localitatea Agigea v-ar fi foarte utilă dcaă sunteți în căutarea de astfel de srvicii. Puteți vizualiza utilajele și puteți negocia un contract reciproc avantajos într-un timp foarte scurt. Toate categoriile de utilaje pot fi închiriate pentru intervale lungi sau scurte de timp. Ofertele de preț vor fi transmise către dumneavoastră cât mai repede posibil. În baza acestora puteți începe să vă faceți calculele referitoare la costuri și puteți decide care este soluția economică cea mai bună pentru dumneavoastră.

Nu omiteți să citiți toate articolele postate pe pagina de Blog. Aici sunt descrise cu lux de amănunt utilaje importante din oferta companiei. Merită să aflați în timp util informații utile care vă pot ajuta compania să se dezvolte mult mai mult. 

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.