Instalator București non stop cu autorizație!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Vrei ca defecțiunea sanitară din casa sau firma ta sa fie rezolvată rapid și profesionist?  Astăzi iți arătăm că poți alege un instalator București non stop cu autorizație!

La finalul articolului vei găsi link și un număr de telefon utile la care poți comanda un profesionist în ale instalațiilor.

Există un moment potrivit pentru o urgență sanitară, respectiv necesitatea de intervenție a unui instalator non stop? Bineînteles că nu. De fapt, se pare că multe defecțiuni sunt identificate spre seară, în weekend sau înainte de vacanțe și sărbători, când suntem acasă pentru a folosi instalațiile!

Tocmai de aceea, este bine sa știi ce ai de făcut când te confrunți cu o defecțiune sanitară:

  • Cum alegi firma/echipa de lucru potrivită?
  • Ce poți face până ajunge un instalator sanitar la tine?
  • Cum poți evita urgențele sanitare?

Cum alegi un instalator non stop din București?

Ținând cont de faptul că te regăsești într-o situație critică, poți fi tentat (și indreptățit) să spui: “Voi lucra cu cel care răspunde primul la telefon!”

Însă, oricât de grăbit ești, bifează câteva criterii cheie de selecție, pentru a rezolva situația și pentru a evita să te confrunți cu probleme și chiar costuri mai mari ulterior.

Regula nr.1: Lucreaza intotdeauna cu un instalator Bucuresti autorizat

Autorizatia ANRE nu doar că îți garantează o lucrare bine efectuată, dar reprezintă și o garanție propriu-zisă, oferită de firma cu care alegi să lucrezi. Mai detaliat, înseamnă prețuri corecte și materiale calitative pentru lucrările realizate.

Regula nr. 2: Alege o firmă ce oferă si servicii în regim de urgență

Nu toți instalatorii lucrează în regim de urgență, ceea ce înseamnă că nu au integrat în programul săptămânal ore alocate doar pentru urgențe. Așadar, disponibilitatea extinsă a firmei de instalații reprezintă un punct important atunci când alegi cu cine să lucrezi.

Regula nr.3: Prețurile și costurile să fie clar definite

Tocmai pentru că defecțiunile sanitare te iau prin surprindere, nu mai ai nevoie de alte surprize, cum ar fi o factură finală peste bugetul estimat de tine. Chiar dacă instalatorul nu poate da prețul exact pentru lucrarea ce urmeaza a fi efectuată, îți va câștiga încrederea dacă poate oferi o estimare de preț și cât s-ar putea extinde.

Să recunoaștem cele mai frecvente urgențe sanitare!

Nu toate urgențele sunt la fel de urgente, iar unele defecțiuni sunt mai severe decat altele. Iar dacă unele defecțiuni pot fi ținute sub control, există și urgențe sanitare care neremediate, pot produce pagube locuinței tale și chiar vecinilor, dacă locuiești la bloc.

Din acest motiv, recomandarea noastră este să contactezi un instalator autorizat de îndată ce ai remarcat o țeavă sau un racord care picură, toaleta sau scurgerile înfundate.

Cele mai multe urgențe sanitare apar pe neașteptate și trebuie să iei măsuri rapide pentru a le rezolva: țevi și racorduri fisurate, vas de toaletă, chiuvete sau canalizări înfundate, calorifere și apometre defecte.

Fă echipă cu instalatorul pentru a remedia mai ușor defecțiunea

Să colaborezi și să comunici eficient cu instalatorul va contribui la remedierea defecțiunii, dar te va ajuta și să te simți în control și să nu te panichezi până ajunge echipa de intervenție la fața locului.

În momentul în care contactezi instalatorul, transmite-i toate detaliile, împreună cu poze sau chiar un video cu defecțiunea, dacă este posibil. În această manieră, vei câștiga timp prețios – instalatorul poate constata sau estima care sunt daunele și ar putea să cumpere materialele de care are nevoie, iar lucrarea va fi efectuată mai repede.

Așadar, asigură-te că iei toate măsurile necesare pentru a reduce la minim daunele provocate:

  • Oprește alimentarea cu apă (local, din casă pentru defecțiuni minore, de tipul țevilor care picură și de la sursa principala, dacă este vorba despre o inundație).
  • Securizează zona și oprește aparatura electrică, în cazul inundației.
  • Colectează apa în recipiente, strânge și usucă zonele afectate.

În cazul unui vas de toaletă înfundat, evită folosirea băii până la sosirea instalatorului contactat.

Este foarte posibil să nu poți evita la nesfârșit apariția unei urgențe sanitare, însă dacă te ocupi constant de întreținerea instalațiilor din locuință, defecțiunile apar mai rar.

Iar la final, îți oferim încă un sfat. Dacă ai găsit o firmă bună de instalatori în București sau Ilfov care a reușit să-ți remedieze defectiunea cu care te-ai confruntat, păstrează-i în agendă numarul de telefon. Astfel, nu va trebui să treci prin procesul stresant de a face research în speranța că vei da de un instalator sanitar profesionist, fie că ai nevoie de lucrări de montare, reabilitare sau întreținere.

Contact Instalator București non stop cu autorizație

LUK INSTALL –  BUCUREȘTI & ILFOV

Telefon – 0743 697 295

Website – www.lukinstall.ro

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.