Reutilizarea ghivecelor sparte: aranjamente incantatoare pentru interior si gradina

Reutilizarea ghivecelor sparte este pentru multi o activitate inutila (cat costa un ghiveci nou?), pentru altii una stanjenitoare (ce-o sa zica lumea?), iar pentru altii „nici nu se pune problema”.

Dar mai exista o categrie pentru care aceasta activitate nu este nici inutila, nici stanjenitoare. Sunt un fel mai aparte de gradinari, care transforma orice ciob intr-o parte de decor si orice fisura intr-o poteca in miniatura. Unii se rezuma la a folosi ghiveciul spart, cioburile si plante variate, altii incorporeaza in micile creatii casute in miniatura, mici obiecte de decor, pasarele, ciuperci, fluturi, etc. Doar imaginatia si tema aleasa de fiecare sunt limitele.

Sa vedem cateva exemple din lumea larga:

reciclare_ghivece1

Vezi Produsele recomandate

reciclare_ghivece2

reciclare_ghivece3

reciclare_ghivece4

reciclare_ghivece5

reciclare_ghivece6

reciclare_ghivece7

reciclare_ghivece8

reciclare_ghivece9

reciclare_ghivece10

reciclare_ghivece11

reciclare_ghivece12

Surse foto: Daily Colours , The Garden Glove, Nature Work , Today’s Garden Center,  Lowes ,  Flickr

[divider]

flori_anuale Farmecul special al gradinilor se datoreaza fara indoiala florilor. Ele se schimba odata cu anotimpurile şi creeaza intotdeauna o atmosfera vesela in jurul lor. Daca dorim sa ne bucuram de bogaţia culorilor şi a formelor florale din primavara pana in toamna, merita sa ne procuram nu doar flori cu inflorire de vara, ci şi flori anuale cu inflorire de primavara.

Straturi de flori anuale

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X