Oferta speciala la baterii baie Deante colectia Hiacynt
baterie neagra lavoar

Colectia Hiacynt este un punct de referinta in seria de baterii baie Deante, inspirata din eficienta si spiritul practic dobandite in 3 decenii de experienta in design si premii internationale obtinue. Aceasta colectie aduce o revitalizare a liniilor conventionale in produse si solutii moderne, urbane, elegante, dar sobre, pentru un maxim de confort si utilizare responsabila a resurselor naturale.

Toate bateriile Deante Hiacynt reduc cu pana la 50% consumul de apa, datorita aeratoarelor incorporate si claselor de curgere diferite pentru fiecare sarcina in parte, de la  9 l / min la bateriile de lavoar, pana la 19.8 litri la bateriile penrtu cada-dus.

Perele de dus includ sisteme anti-calcar, iar aertoarele incluse isi poti schimba pozitia, modificadn astfel si traiectoria de curgere a apei.

Totodata, forma si designul colectiei Hiacynt previn depunerea reziduurilor, iar finisarile cromate fac procesul de intretinere si curatare mult mai simplu si asigura un aspect de nou, in ciuda trecerii timpului.

Vezi Produsele recomandate

Colectia Hiacynt, oferta completa: baterii cromate, baterii negre, baterii albe

Bateriile alba si negre de la Deante sunt vopsite prin electrogalvanizare, ceea ce asigura un strat durabil si impecabil de finisaj alb sau negru mat.  Aceasta este tehnica aplicata fiecarei baterii Hiacynt si bateriile se comporta excelent in timp. 

In ceea ce priveste ingrijirea bateriilor colorate, singurul aspect pe care sa il considerati este acesta: nu folositi pentru ingienizare substanta acide, corozive, sau materiale aspre, cum ar fi periile metalice. Folositi detergenti blanzi, carpe si bureti moi si bateriile colorate vor avea o viata lunga si un aspect impecabil mult timp.

Mai multe despre ingrijirea bateriilor negre de baie aici. 

Despre Colectia de baterii baie Deante Hiacynt

Colectia Hiacynt a fost creata de designer Małgorzata Płoskońska, absolventa a Facultatii de Design INterior din cadrul Academiei de Arte din Łódź. In cadrul proiectului de absolvire a colaborat cu compania Roca, iar rezultatul este o colectie de obiecte de ceramica pentru baile de hotel.

Despre Deante

Deante este marca poloneza, cu o prezenta de 30 de ani pe piata. Produce un sortiment foarte variat de obiecte sanitare pentru baie si bucatarie, la calitate de top, de aceea poate oferi o garantie de 7 ani pentru majoritatea produselor sale.

Baterii baie Deante Hiacynt AICI.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X