De ce să alegi o baterie rabatabilă pentru bucătărie sau baie

Economia de spațiu sau amplasările speciale au nevoie de obiecte sanitare speciale, cum este o baterie rabatabilă.

Bateriile rabatabile de baie permit plierea pipei în jos au în lateral, pentru a lăsa loc mai mult utilizatorului. Bateria rabatabilă de bucătărie se pliază înainte, pentru a permite deschiderea ferestrei sau a oricărei uși amplasate deasupra chiuvetei.

Baterie rabatabilă în general are proiectată o articulație sau mai multe în plus, care facilitează plierea sau extinderea pipei în funcție de nevoi.

Baterie rabatabilă bucătărie

Majoritatea bateriilor de bucătărie au pipă rotativă, ceea ce este excelent pentru o zonă atât de aglomerată, dar foarte puține modele au pipă rabatabilă pe verticală. Da, așa arată, ca și cum ar face o plecăciune – vezi imaginea de mai jos!

Bateria rabatabilă de bucătărie a apărut pentru cei cărora le place să aibă chiuveta de bucătărie sub fereastră, dar în același timp vor să poată deschide fereastra 100%, fără a recurge la pervaze foarte adânci, de exemplu, sau alte artificii de montaj.

Pipa curbată a acestei baterii se rabatează la 90° în față ori de câte ori este nevoie să deschideți fereastra și pentru asta nu este nevoie de nici un fel de artificiu de montaj, chiar dacă chiuveta este montată direct în fața ferestrei.

baterie rabatabila bucatarie

Baterie rabatabilă baie

Spațiul din baie, mai ales dacă baia este mică, este foarte prețios. 

Și nu doar spațiul este problema! Imaginea prețioasă și elegantă a unei pipe care dispare discret undeva la nivelul peretelui, poate fi o motivație foarte bună pentru a cumpăra o baterie rabatabilă pentru cadă, sau una pentru lavoar. Acest tip de baterie este perfectă pentru amenajările de baie cu design minimalist!

Bateriile rabatabile de baie există atât în varianta cu montaj pe perete, cât și încastrată. Calitatea lor cea mai importantă este eleganța și discreția cu care lasă loc altor activități, designul geometric și finisajele impecabile.

Bateria rabatabilă pentru cadă-duș

Acest model de baterie cadă-duș are un profil discret, iar pipa rabatabilă servește și drept schimbător pentru duș. Include aerator care poate schimba unghiul de curgere a apei și are garanție 7 ani. Are un finisaj clasic, cromat, cu o mare rezistență la uzură.

Baterie cada-dus cu pipa rabatabila finisaj cromat Deante Maruna BGM_012M
Baterie cada-dus cu pipa rabatabila finisaj cromat Deante Maruna BGM_012M

Bateria rabatabilă pentru lavoar sau cadă

Acest model se poate monta atât la lavoar, cât și la cadă, împreună cu un box amestecător încastrat. În varianta pentru cadă, boxul amestecător trebuie să aibă comutator și pentru duș, așa cum este modelul de aici. În varianta pentru lavoar, boxul amestecător poate fi simplu, cu setări pentru apă rece – apă caldă – vezi imaginea de mai jos.

În orice variantă ați alege această baterie rabatabilă, veți obține o imagine elegantă și discretă și o economie de spațiu pe care o veți aprecia cu siguranță. Finisajele bateriei sunt cromate, ceea ce le conferă viață lungă și durabilitate.

Baterie rabatabila montata la lavoar, cu box amestecator incastrat Anemon

Poți comanda din Magazin Sporul Casei:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Modifica Preferintele Cookies