Cum să renovezi fiecare cameră din casă fără să cheltuiești o avere
0 comentarii

Îți dorești să-ți renovezi casa pentru a-i spori confortul și pentru a-i schimba aspectul? Înainte de a începe procesul de renovare este important să stabilești de ce buget dispui. Și dacă acesta nu este atât de mare pe cât credeai, nu trebuie să îți faci griji, există întotdeauna soluții pentru astfel de situații.

Începe prin a prioritiza modificările pe care dorești să le faci și analizează ce elemente trebuie neapărat schimbate astfel încât casa să arate așa cum îți dorești. Apoi, pentru a dispune de banii necesari renovării, nu trebuie decât să soliciți un credit de nevoi personale.

Odată primit creditul de nevoi personale, renovarea casei poate începe. Cum? Îți spunem noi cum să renovezi fiecare cameră din casă fără să cheltuiești o avere.

Cum să renovezi bucătăria

Bucătăria este inima casei și una dintre cele mai importante camere pe care oamenii vor să le vadă. Prin urmare, dacă în viitor te gândești să vinzi casa pentru a te muta într-alta mai mare, ține cont de acest lucru. 

Vezi Produsele recomandate

Schimbă blaturile din bucătărie

Dulapurile plus blaturile plus corpurile de iluminat te pot ajuta să realizezi o renovare de cinci stele. Dar dacă dulapurile sunt într-o stare bună, poți îmbunătăți aspectul bucătăriei înlocuind blaturile. Cu cât suprafața acoperită cu blaturi este mai mică, cu atât costul este mai mic, ceea ce înseamnă că ai putea opta pentru un material mai scump.

Schimbă plăcile de faianță

Schimbarea plăcilor de faianță este o modalitate excelentă de a împrospăta o bucătărie și de a-i da un plus de culoare. Există o mulțime de opțiuni disponibile în magazinele de bricolaj. Poți opta pentru montarea de plăci din ceramică pe întreaga suprafața a bucătăriei sau poți monta în zona chiuvetei și a plitei panouri antistropire din sticlă sau din alt material. Există o gamă variată de panouri de acest fel, pe gustul fiecăruia.

Adaugă o insulă falsă

Mesele sau dulapurile de sine stătătoare pot fi o alegere ieftină pentru o bucătărie fără insulă. Doar adaugă-le rotile astfel încât să le poți muta după bunul plac. Așadar, dacă ai deja o piesă de mobilier pe care nu o folosești, o poți transforma într-o insulă mobilă.

Cum să renovezi camera de zi

Schimbă aspectul pardoselii

În prezent, există multe opțiuni pentru pardoseală, suficient de subțiri și care se pot lipi, astfel încât să nu fie nevoie să scoți pardoseala existentă pentru a schimba aspectul camerei.

Schimbă perdelele de la ferestre

O perdea dintr-o țesătură nouă, în nuanțe diferite de cele de până acum, vor da livingului un plus de farmec. Pentru a economisi bani, reutilizează barele și inelele existente pentru perdele, dacă acestea nu au rejansă.

Instalează variatoare de lumină (dimmere)

Dacă în camera de zi există plafoniere, s-ar putea să nu reglezi perfect intensitatea luminii. În acest caz, instalarea unui aparat de comandă destinat reglării treptate a intensității luminoase, respectiv a nivelului de iluminare, poate fi soluția ideală pentru tine. În acest fel vei avea lumina perfectă fie că vrei să citești o carte, fie că vrei să vizionezi un film.

Cum să renovezi baia

Creează un perete accent cu tapet rezistent la apă

Tapetul a devenit o variantă la îndemână chiar și pentru cei ce nu au experiență în amenajări. Poți schimba rapid aspectul băii doar creând un perete accent cu ajutorul unui tapet autocolant 3D, rezistent la apă și ușor de întreținut.

Cum să renovezi dormitorul

Plachează pereții și tavanul cu lambriu

Ai impresia că dormitorul are un aspect învechit? Plachează pereții și tavanul cu lambriu din PVC. De asemenea, poți crea un perete accent cu ajutorul unui tapet decorativ, iar restul pereților să-i dai cu var lavabil într-o nuanță care se asortează cu una dintre nuanțele tapetului. Astfel, dormitorul tău își va schimba complet aspectul.

Montează o tăblie la pat

O modalitate garantată de a schimba aspectul dormitorului este să adaugi o tăblie la pat, fie că este mică și impunătoare, fie supradimensionată și dramatică. Pentru a nu investi mult în achiziționarea ei, îți propunem să o realizezi singur.

Cum să renovezi camera în care iei masa

Montează un nou corp de iluminat

Dacă corpul de iluminat din camera în care iei masa este demodat, este timpul să-l înlocuiești cu unul nou. De exemplu, poți înlocui candelabrul clasic cu o lustră pendul. Dacă nu te încumeți să o montezi singur, cere ajutorul unui electrician.

Schimbă aspectul peretelui din spatele rafturilor

Spațiile ascunse, cum este peretele din spatele rafturilor, nu primesc atenția cuvenită. Dar acestea sunt locuri care pot da camerei un farmec aparte dacă sunt scoase în evidență cu un plus de culoare sau cu tapet. Așadar, poți vărui acest perete într-o nuanță tare sau poți lipi pe el tapet.

O altă idee este să lipești pe sticla de la ușă folie colorată. Aceste mici detalii te pot ajuta, în mare măsură, să dai camerei un aspect nou.

Așadar, treci la treabă! Iar dacă ai nevoie de o sumă suplimentară bani pentru a-ți realiza visurile, solicită un credit de nevoi personale. Poți folosi un simulator credit nevoi personale pentru a afla orientativ perioada de rambursare, tipul de rate și cum să le plătești. Mai mult decât atât, cu ajutorul simulatorului de credit vei afla estimativ care va fi valoarea ratei săptămânale sau lunare, în funcție de suma pe care vrei să o împrumuți. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X