Baterie aurie bucatarie si accesorii perfect asortate? Este posibil!
0 comentarii

Baterie aurie bucatarie si accesorii perfect asortate? Este posibil acum, pentru ca Deante le produce pe toate si le distribuie in Romania si prin intermediul magazinului nostru!

Gama Gold este in continua extindere, iar deocamdata sunt disponibile produsele pe care le vedeti mai jos. 

Cele 2 baterii bucatarie cu finisaj auriu sunt construite in 2 stiluri diferite – modern si retro – dar finisajul este cel care le scoate cu adevarat in evidenta.  La o prima vedere greu de asortat si asociat, bateriile aurii pentru bucatarie se potrivesc perfect la o chiuveta, blat sau contra-blat din piatra naturala sau similar, la faianta in nuante de verde, gri sau albastru marin, ori la o insula cu design exclusivist.

Accesoriile aurii ale chiuvetei – sifonul auriu si distribuitorul de detergent – pot continua tema luxoasa in aceleasi note calitative Deante, iar dvs puteti completa aerul luxos al bucatariei adaugand alte accesorii aurii – de pilda manerele mobilierului.

Vezi Produsele recomandate

Mai jos vedeti cateva imagini sugestive pentru asortarea bateriilor aurii de bucatarie, dar la fel de bine va puteti construi propria „scena ” pentru ele. 

Baterie aurie bucatarie, cu dus extractibil, Deante Silia BQS_Z73M

Silia BQS_Z73M se monteaza pe chiuveta si are dus extractibil. Corpul bateriei este din alama, iar finisajul este durabil si stralucitor in acelasi timp. Bateria este echipata cu aerator pentru reducerea consumului de apa, iar acesta poate schimba usor directia fluxului de apa. 

Dusul extractibil este extrem de util intr-o bucatarie aglomerata, iar aeratorul cu care este echipata bateria nu numai ca ajuta la reducerea consumului de apa dar poate, si el, directiona fluxul de apa prin simpla apasare a striatiilor intr-o directie sau alta.

Bateria se incadreaza in clasa de consum 4-9 l /min si este echipata cu valve monodiretionale, astfel incat apa deja amestecata nu se mai poate intoarce in instalatie.

Garantie Deante: 7 ani.

Asa arata bateria si poate fi cumparata de aici.:

Baterie aurie bucatarie Deante Tamizo BQT_Z63M

Cu o alura usor retro, Bateria aurie bucatarie Deante Tamizo BQT_Z63M iese in evidenta atat datorita siluetei, cat si datorita finisajului.  

Beneficiaza de garantia de 7 ani oferita de Deante, iar structural este la fel ca si sora ei de mai sus: corp din alama sanitara de cea mai buna calitate, imbracat in finisajul luxos, auriu. 

Are aerator din silicon care poate modifica cursul apei, iar pipa este rotativa. Manerul este montat pe verticala, in laterala bateriei.

Cel mai are atu al sau este designul, iar de acest lucru va vor convinge imaginile de mai jos. 

Bateria poate fi cumparata de aici

Sifoane aurii pentru chiuveta de la bucatarie

Daca iti doresti o bateria atat de stralucitoare, cu siguranta vrei sa-i oferi o companie pe masura. Deante raspunde acestei cereri cu sifoane aurii pentru chiuvete de bucatarie cu o cuva si cu 2 cuve. Intrate in productie in 2022, aceste 2 tipuri de sifoane sunt disponibile deocamdata doar pe comanda.  Pot ajunge la tine in circa 2 saptamani.

Ambele sifoane sunt automate si este ideal sa le montati al o chiuveta Deante, care este prevazuta din fabrica cu 2 orificii: unul pentru baterie si celalalt pentru diverse accesorii. 

Un sifon automat sporeste senzatia de lux, utilizatorul nefiind obligat sa scufunde mana in apa utilizata  din chiuveta : sifonul se inchide si se deschide cu ajutorul butonului montat pe chiuveta.

Preaplinul este si el auriu, pentru o potrivire perfecta.

Dsitribuitor de detergent auriu pentru bucatarie 

Si un ultim accesoriu, dar nu cel din urma: distribuitorul de detergent auriu. Este un amanunt rafinat care completeaza  perfect un spatiu de lucru cu accente aurii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X