Chituri pentru rosturi invizibile şi impermeabilizări perfecte
2 comentarii

A doua lor denumire este sticlă lichidă, respectiv ceramică lichidă, pentru că deşi se aplică extrem de uşor, inclusiv pe rosturi de 1 mm, după ce se interesc sunt la fel de dure, impermeabile şi uşor de curăţat ca şi placa de ceramică, respectiv sticla.

  • Sunt foarte fin texturate şi totuşi au o forţă de mare de prindere şi un aspect impecabil pe termen lung.
  • Sunt anti-mucegai şi anti-bacteriene, adică ideale pentru zonele unde igiena este importantă: băi, bucătării, piscine, zone pentru depozitare alimente, camera copiilor.
  • Sunt 100%  anti-pată , adică, spre deosebire de chiturile pe baza de ciment nu absorb deloc substanţe care pătează, precum cafea, ulei, oţet, vin, etc.
  • Sunt foarte indicate pentru locurile cu trafic intens, având rezistenţă maximă la abraziune.

Fugalite Eco Invizibil sau sticla lichidă

Este ideal acolo unde vrem să nu se vadă îmbinările dintre plăci, dar avem nevoie de o impermeabilizare perfectă, însă există o singură condiţie foarte importantă: placa, fie ea de sticlă sau de ceramică să fie colorată în masă. Explicăm în următoarele rânduri de ce.

Chitul este invizibil pentru că, fiind realizat din granule fine transparente din sticlă şi din răşină pură transparentă, permite luminii să difuzeze culoarea prin el şi astfel preia din nuanţele plăcilor din jur.

De aceea este importantă colorarea în masă a plăcii. Dacă placa este doar glazurată cu roşu, să spunem, chitul va difuza culoarea maronie a ceramicii (aceea pe care o vedeţi când întoarceţi placa) şi nu roşul care v-a plăcut atât de mult când aţi cumpărat-o şi care este aplicat doar la suprafaţă. 

fugalite_sticla_lichida_difuzie
Sub actiunea luminii, chitul preia din culoarea placii colorate in masa

Pentru pardoseli din plăci colorate în masă, rezolvă problema uniformităţii modelului ales: chitul întărit fiind semi-transparent şi acoperind perfect distante mai mici de 3 mm, garantează rosturi invizibile şi un aspect uniform, ca aici:

Chitul este perfect pentru placările cu sticlă şi pentru mozaicurile din sticlă colorată.  Dacă este folosit la mozaicurile colorate din sticlă, iese în evidenţă capacitatea de a difuza culorile din jur şi de a scoate în evidenţă plăcile, nu caroiajul rosturilor.

În plus este rezistent la apă, este anti-fungic şi anti-mucegai – proprietăţi foarte importante în încăperile umede, cum este baia.

fugalite_eco_invisible1

Compoziţie, aplicare şi proprietăţi, în format video:

Fugalite Eco, ceramica lichidă

Este destinat chituirii plăcilor de gresie şi faianţă la interior. Datorită fineţii granulelor din nisip colorate din care este realizat, poate acoperi rosturi foarte fine, de sub 2 mm.

Este ideal pentru plăcile ceramice porţelanate, rectificate, care se pot monta fără rost şi acolo unde există trafic intens sau unde igiena are un rol esenţial.

Acest chit de rost face corp comun cu plăcile ceramice, având aceleaşi caracteristici: 100% impermeabil, uşor de curăţat şi intreţinut, rezistent la zgâriere şi la lovituri. Din această cauza poartă denumirea de ceramică lichidă.

Paleta de culori este una bogată: 28 nunaţe, inclusiv Fugalite Bianco Extrafin, un chit de un alb pur, intens, destinat celor mai pretenţioşi client.

fugalite_cermica_lichida

Demonstraţie aplicare, reparaţii rosturi şi rezistenţă la pete pentru ceramică lichidă:

Fugalite Bio Parquet

Cel mai nou chit din gama Fugalite, a cărui principală destinaţie este chituirea perfectă a plăcilor de gresie care imită parchetul.

Poartă denumirea de BIO deoarece răşina din care este realizat este pe bază de apă, lucru care însă nu îi scade calităţile de chit epoxidic.

Foarte fin şi foarte uşor de curăţat, inclusiv de pe gresiile cu nervuri, acest chit se potriveşte perfect cu principalele colecţii de gresie porţelanată care imită lemnul.

Un alt avantaj major al acestui chit este stabilitatea culorii şi rezistenţă la razele UV, motiv pentru care se poate folosi şi la exterior: terase, balcoane, pervaze, alei, trepte, etc.

Este disponibil în 12 nuanţe.

Fugalite-Bio-Parquet

Producătorul chiturilor este compania italiană Kerakoll, una din cele mai mari şi mai inovative din lume, producătoare de materiale speciale pentru construcţii şi amenajări.

Pentru mai multe informaţii despre aceste produse : www.SUPERTECHMATERIALS.RO ,

sau Adrian Dumitrescu: 0734 396 390.

Vezi Produsele recomandate

2 Comentarii

  1. cornea tatiana 23/11/2016 Răspunde

    Doresc o oferta de pret pentru produsul – Fugalite Bio Parquet.
    Totodată va rog sa-mi recomandati un produs cu care sa tratez si sa impermeabilizez gresia de pe o terasa neacoperita, deci expusa la fructuațiile vremii.
    Vă multumesc,
    Cu stimă – Cornea T.

    • Buna ziua

      Partenerul nostru va reveni la dvs cu un email de oferta in cursul zilei de astazi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.