Baterii de lux pentru baie, cu design cubic

Celebrand minimalismul in cea mai pura forma, designul cubic confera un caracter puternic bailor cosmopolitane printr-o armonie estetica. Eleganta moderna a acestei tendinte de design asigura un caracter distinct, cu detalii precise. In sprijinul designerilor si clientilor care doresc realizarea pana in cel mai mic detaliu a acestui stil, Deeante ofera o colectie completa de baterii, dusuri si sisteme de dus, accesorii, placute de actionare pentru sistemele sanitare si, mai nou, chiar baterii cu termostat cu design cubic.

100% design in unghiuri drepte

Noua colectie de baterii Deante Anemon reuneste la un nivel superior designul, confortul, siguranta si utilizarea responsabila a resurselor de apa. Designul cubic si plat al colectiei, compus din manere cu unghiuri drepte si din rozetele corespunzatoare, atrage atentia prin liniile curate si geometrice. 

Formele simple, geometrice, bazate unghiuri drepte si volume cubice atrag privirile celor care apreciza stilul minimalist combinat cu functionarea impecabila. Colectia Anemon, in 2 variante de finisaj – crom si negru mat – este creata exact in acest scop: definirea spatiilor moderne, cu formele sale clare si delicate.

baterie cada 3 piese Deante Anemon

Anemon – calitate reconfirmata de noile modele

Colectia  Anemon originala si varianta sa imbunatatita Anemon Bis sunt acum completate de un set de dus cu finisaj negru, modern, incredibil de bine construit si finisat. Setul include o bara de fixare pe perete din alama, furtun de dus si un dus de mana cu 3 functiuni, cu un buton amplasat confortabil pentru a schimba tipul de jet. Il vedeti in imaginea de ambient cu care a inceput acest articol. In imaginea de mai jos este setul de dus cromat NAC_09EP, cu baterie incastrata.

Vezi Produsele recomandate

Dusul de mana este dotat cu sistem anti-calcar: un sistem de garnituri de silicon care previne acumularea calcarului si fac produsul mai simplu de curatat. Furtunul elastic, imbracat in pastic negru este perfect asortat cu setul si extrem de usor de intretinut. Acestea include si un sistem anti-rasucire.

set dus incastrat Deante Anemon, finisaj crom

Formula estetica a bateriilor cubiste Anemon

Pentru a oferi si celor mai pretentiosi consumatori solutii armonioase pentru designul baii, colectia Anemon , inclusiv bateria de dus de mai sus, este perfect armonizata din punct de vedere al formelor si nuantelor. Colectia Anemon Bis include 9 tipuri de baterii de baie: baterii pentru lavoar (clasic, cu corp inalt sau incastrate), baterie pentru bideu, 3 modele de baterie pentru cada, inclusiv una free-standing, cat si baterii penru dus: una cu montaj pe perete si 2 cu montaj incastrat, cu si fara schimbator pentru dus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X