Bateria Eurosmart New de la Grohe, un nou design, mai multa libertate de miscare
0 comentarii

Colectia de bucatarie Eurosmart, a fost lansata de catre GROHE in urma cu 15 ani, iar de atunci a trecut prin mai multe imbunatatiri si printr-un proces continuu de adaptare a designului la cerintele clientilor.

Grohe ne prezinta acum cel mai recent model sub denumirea Eurosmart New. Confortul sporit, tehnologia optimizata si designul si mai atractiv fac ca acesta sa fie cel mai bun Eurosmart – o colectie practica din toate punctele de vedere, oferita la un pret imbatabil.

Design echilibrat si unitar

Noul design al bateriei de bucatarie iti capteaza imediat privirea. Cu pipa de scurgere ridicata cu 35%, confortul oferit de aceasta baterie a crescut proportional. O libertate de miscare mult mai mare si mai mult spatiu pentru vasele mai mari inseamna mai mult confort si flexibilitate in utilizarea zilnica. In plus, maneta ergonomica prinde contur din corpul elegant al bateriei, acum mai subtire si cu o forma cilindrica. Linia bateriei este unitara si lipsita de caneluri, ceea ce face ca bateria sa fie placuta ca aspect, dar si usor de curatat.

Imbunatatiri inovative

 Multe dintre beneficiile aduse de Eurosmart New nu sunt vizibile, dar contribuie mult la functionalitatea sa. O noua caracteristica, foarte importanta pentru bateriile de bucatarie, este traseul interior al apei separat pentru variantele cu pipa joasa. Acest lucru inseamna ca apa nu intra in contact cu plumbul sau nichelul in interiorul bateriei, ceea ce asigura respectarea reglementarilor internationale privind apa potabila.

Vezi Produsele recomandate

In plus, noul Easy Exchange Mousseur este o adevarata inovatie, fiind posibila inlocuirea acestuia fara unelte speciale. Pur si simplu folositi o moneda pe care o rasuciti ca pe o cheie, desurubati aeratorul si insurubati altul nou.

Eurosmart_New2

Utilizarea responsabila a resurselor

Pentru a utiliza apa eficient, bateria Eurosmart New dispune de tehnologia GROHE SilkMove® ES, care furnizeaza numai apa rece cand maneta este deschisa pe pozitia centrala. Acest lucru ii ajuta pe utilizatori sa evite folosirea apei fierbinti in mod neintentionat in situatiile in care este suficienta folosirea apei reci.

Noul cartus de 35 mm cu limitator de temperatura integrat ofera o alta posibilitate de economisire a energiei si de protectie contra oparirii. Limitatorul poate fi setat individual la temperatura maxima dorita a apei.

Eurosmart_New3

Variante disponibile

Eurosmart New pentru bucatarie este oferit in mai multe variante. Bateria este disponibila cu pipa joasa sau inalta, respectiv, cu pipa inalta sau scurta pentru instalatiile cu montare pe perete, cu pipa joasa pentru chiuvetele de serviciu si cu pipa lunga si joasa pentru chiuvetele din bucatariile conventionale, cu valva de autoinchidere si cu functia de pornire la rece GROHE SilkMove® ES.

Sursa imagini: Grohe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X