3 motive pentru care sa alegi un vas wc suspendat

Ideea unui vas WC suspendat nu mai este de mult luată în calcul doar în zona toaletelor publice, ci a devenit alegerea preferată a multor persoane atunci când decid amenajarea unei camere de baie moderne și ergonomice. Pe lângă aspectul atrăgător enumerăm alte trei motive care vin în sprijinul deciziei de a achiziționa un set vas wc suspendat.

  1. Ușurința în curățare – în primul rând igienizarea pardoselii băii va fi foarte ușor si rapid de făcut în zona vasului de toaletă și nu vor mai exista bine-cunoscutele urme intunecate la imbinarea vasului cu pardoseala. Pentru persoanele care au mai puțin timp la dispoziție acesta poate fi un criteriu esențial care să genereze achiziția unui astfel de set de toaletă.
  2. Mascarea completă a instalației de scurgere și alimentare – în al doilea rând prin montarea unui vas wc suspendat se obține acel spațiu aerisit din jurul vasului. Montarea pe perete a vasului permite mascarea completă a scurgerii inestetice, iar încastrarea în perete a rezervoruluiși a cadrului de susținere a vasului elimină de la vedere orice instalație de alimentare cu apă.
  3. Designul minimalist și economia de spațiu – al treilea motiv care este un argument pentru achiziția unui astfel de vas este economia de spațiu care se face la interiorul camerei de baie, în cazul în care se optează pentru instalarea unui set vas wc suspendat de la proiectarea camerei de baie sau în cazul unei modificări ulterioare care permite încastrarea cadrului și a rezervorului în peretele existent. Dacă aceste lucruri nu sunt posibile și rezervorul va fi încastrat într-o mască la interiorul băii, atunci rămâne doar avantajul aspectului minimalist.

Modele de vase wc suspendate

Vasele de toaletă suspendate se diferențiază în primul rând prin tehnologia de spălare, acestea fiind vase standard la care spălarea are loc precum în cazul oricărui vas de toaletă. Apoi avem vasele rimfree care nu au marginea aceea de sus pe unde este directionat jetul de apa, aceasta venind preponderent din spatele vasului. Și mai avem vasele cu spălare Aquablade la care spălarea se produce prin curgere de sus, pe toată suprafața vasului de toaletă.

Un alt aspect după care se pot diferenția este cel al designului, vasele de toaletă având forme trasate de linii rotunde sau drepte.

Producatori renumiti de vase de toaleta

Seturile de vase de toaletă suspendate de la NeaKaisa le regăsim în magazinul online sub numele producătorilor importanți de ceramică. Menționăm aici următoarele branduri, fără a stabili o ierarhie în această enumerare: Grohe, Villeroy&Boch, Geberit, Ideal Standard, Kolo, Laufen, Cersanit, Gala, Hatria și Rak Ceramics.

Recomandări vase de toaletă suspendate

Ca o primăre comandare, dar nu ne-am opri numai asupra producătorului german, menționăm un vas wc suspendat Grohe cu tehnologie Triple Vortex. În plus, te invităm să vezi și restul ofertei și să alegi acel vas de toaletă de la Neakaisa care se potrivește cu baia ta.

Accesoriile necesare instalării unui set vas wc suspendat

Pentru a te putea bucura de avantajele unei băi moderne, cu un design plăcut, asigură-te că achiziționezi următoarele componente necesare montării unui set de vas de toaletă încastrat:

  • Vasul de toaletă suspendat care poate fi cu sau fără fixare ascunsă.
  • Capacul vasului care poate fi slim sau normal, cu sau fără închidere lentă.
  • Cadrul de fixare și rezervorul plus sistemul de fixare de perete (de verificat dacă pachetul conține acest system).
  • Clapeta, de verificat dacă este compatibilă cu rezervorul.
  • Garnitura de izolare fonică.

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X