Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Casă nouă? Curăţenie generală? Planificarea şi produsele de curăţenie sunt prietenii tăi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Niciodată nu ai să mai ai şansa asta, aşa că priveşte cu atenţie: doar în casă nouă pardoselile şi pereţii sunt complet liberi, cu cele mai mici imperfecţiuni şi pete la vedere, gata să fie corectate.

Acum ai şansa să planifici în amănunt circulaţiile, spaţiile de relaxare, zonele de dormit, dacă mobilierul să fie cu picioare sau nu, uşor de mutat sau nu, uşor de curăţat sau nu. Da, sunt nişte hotărâri foarte importante, pentru că pe lângă plăcerea şi utilitatea culorii, a texturii şi a atingerii, mobila, pardoselile, obiectele sanitare, trebuie să fie şi uşor de întreţinut şi curăţat.

Curăţenia generală implică mutarea obiectelor, frecat, umezeală, praf, cârpe, mop, soluţii speciale, uneori iritante şi câteva zile de muncă susţinută.

Pe cât de bine ai planificat amenajarea şi dotările, pe atât de uşor îţi va fi de acum să te descurci cu toate.

curatenie-primavara1

O baie mai uşor de întreţinut

Ştiai, de pildă, că anumite obiecte sanitare îţi pot face curăţenia mult mai uşoară? Designul este factorul cheie aici şi ne gândim la obiectele sanitare suspendate: toaleta suspendată, chiuvetă montată pe blat, sau direct în perete, fără piedestal. Toate sunt obiecte pentru spaţiul băii, concepute să reţină în jurul lor cât mai puţină apă şi impurităţi, astfel încât sesiunile de curăţenie să fie mai rare şi mai uşoare.

roca_pachet_nexo
Planificare: alege piese suspendate pentru curatenie impecabila si usoara in baie.

În bucătărie: îmbinări cât mai puţine şi elecrocasnice încorporabile

Blaturi turnate în corp comun cu chiuveta, chiuvetele montate sub blat, încorporabilele  -toate sunt soluţii concepute pentru uşurinţă în utilizare şi în întreţinere.

Acestea, precum şi mobilierul cu faţete simple şi mânerele uşor de curăţat îţi vor uşura mult munca mai târziu, aşa că planifică cu atenţie: frumuseţea trebuie dublată de funcţionalităţi inteligente.

Kuma_chiuveta_turnata
Piese turnate, incorporabile si suprafete line, pentru o bucatarie usor de intretinut

Produsele de curăţat potrivite

Pentru fiecare suprafaţă există produsele de curăţat potrivite, aşa că dacă electrocaniscele, mobilierul sau placările tale au nevoie de îngrijiri speciale, ar fi bine să le oferi: le va prelungi viaţa şi vor arată impecabil pentru mulţi ani.

Încearcă anul acesta produsele de curăţat Asevi: dezinfectanţi, degresanţi, produse speciale pentru marmură, detergenţi, produse pentru parchet, ceară – produc cam tot ce îţi trece prin cap în materie de curăţenie casnică. Le găseşti online aici.

produse-curatenie-Asevi
Produse pentru curatenia intregii case de la Asevi.

Dispozitive pentru curăţenie pe stilul tău

Pentru unii, fiecare activitate de curăţare trebuie să aibă loc cu un ajutor specific: lavetă pentru praf, lavetă pentru geamuri, mop pentru spălat, mop pentru absorbit, etc. Pentru alţii, uneltele şi dotările multifuncitonale sunt perfecte. Alege-ţi favoritul şi spor la treabă.

dispozitive-curatenie

Articol realizat cu sprijinul Pons Ro Prodcom

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!