STIHL dezvoltă gama de foarfeci pentru gard viu cu acumulatori cu HSA 45

Inginerii de la STIHL au răspuns provocării lansate de dezvoltarea continuă a segmentului rezidenţial prin creare unei game noi de utilaje pentru îngrijirea gardului viu, pe baza de acumulatori ultra performanţi. Este vorba despre gama de foarfeci pentru gardul viu HSA , care pot fi utilizați fără probleme, chiar în zone sensibile la zgomot. Noile echipamente sunt extrem de silențioase, astfel încât nu necesită folosirea căștilor de protecție auditivă, ca în cazul foarfecelor cu motor termic.

HSA 45 – în România din primăvara 2017

Ce mai mic utilaj pentru îngrijirea gardurilor vii, recomandat de profesioniștii de la STIHL, este foarfecele cu acumulator este HSA 45, care va fi introdus pe piața din țara noastră începând cu primăvara acestui an.

Foarfecele HSA 45 are 2,3 kg, cu tot cu acumulatorul încorporat si lungimea lamei de 50 cm. HSA 45 este la fel de ușor de folosit ca un aparat electrocasnic, fiind conceput pentru o manevrare simplă și plăcută, mai ales de către doamnele pasionate de peisiagistică.

Lipsa vibrațiilor și greutatea redusă îl fac un instrument ideal pentru cei care doresc să realizeze forme deosebite din gardul viu, brazi sau alți copaci ornamentali.

Vezi Produsele recomandate

Încărcarea completă a acumulatorului se face în aproximativ 3 ore, iar utilizatorul poate beneficia de puterea maximă a utilajului până la descărcarea totală a acestuia.

HSA45
HSA 45

Utilajele cu acumulator, noua tendință în îngrijirea curților

Utilajele cu acumulator reprezintă noua tendință în domeniul îngrijirii curților, oferind autonomia și anduranța echipamentelor cu motor termic, toate componentele lor având la bază ani de zile de concepție, testări și inovații.

Dezvoltarea unor astfel de echipamente este o tendință firească a tehnologiei motoarelor care tind din ce în ce mai mult să se îndrepte spre zona electrică, fapt evident mai ales în zona auto. În calitate de producător și inițiator de tehnologie și inovație, STIHL devine un jucător din ce în ce mai important pe piața de România și în această zonă, prin deschiderea cu care abordează dezvoltarea utilajelor electrice cu acumulatori.

Unde găseşti noile foarfeci STIHL HSA 45?

La cel mai apropiat distribuitor STIHL autorizat din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X