Lenjerii de pat bumbac potrivite pentru toate anotimpurile
0 comentarii

Înainte de a cumpăra o lenjerie de pat nouă, trebuie să îți pui mai întâi două întrebări. (1) Ce fel de țesătură ar trebui să fie și (2) ce material a folosit producătorul în fabricarea ei? Aceste caracteristici sunt de mare importanță, deoarece determină confortul somnului în viitor și îți amelioreză starea de bine.

Fibrele de bază pentru lenjerii de pat sunt întotdeauna aceleași: bumbac, in, mătase și poliester. Ce fel de țesătură devine în cele din urmă,  este determinat de compoziția sa și modul în care sunt prelucrate firele. În acest context, uită-te doar la etichetă. Acolo poți vedea dacă lenjeria de pat este alcătuită din material pur, dacă este amestecată sau dacă este țesută, tricotată în urzeală sau tricotată.

Lenjerii de pat din bumbac

Bumbacul este, fără îndoială, materialul de bază preferat pentru lenjeria de pat. Producătorii îl folosesc cel mai des, fie în forma lui pură, fie amestecându-l cu alte fibre. Avantajele sunt evidente. Bumbacul este o materie primă naturală și, prin urmare, este bine tolerată de oameni. Este potrivită în special pentru îmbrăcămintea de noapte, deoarece este respirabil și extrem de absorbant. Transpirația nocturnă nu se lipește de piele și nici nu se strecoară în pilote și saltea. Bumbacul este, de asemenea, o țesătură ușor de întreținut. Nu numai din aceste motive, ci și datorită raportului său bun preț-performanță, bumbacul este bine primit de mulți clienți. 

Lenjeria de pat este compusă din cearșaf de pat, cearșaf pentru pilotă și fete de pernă. Materialul lenjeriei de pat este decisiv pentru o senzație plăcută. Pe lângă țesăturile sintetice, țesăturile naturale precum bumbacul sunt încă foarte populare. Pentru ca igiena să nu aibă de suferit, lenjeria de pat trebuie schimbată și spălată la intervale regulate. Lenjeria de pat din bumbac se poate spăla la 60 de grade. Așternutul confortabil este o condiție importantă pentru relaxare maximă în timpul somnului. In timpul somnului, o persoana transpira, desi într-o măsura mai mică decât în ​​timpul mişcării. Aceasta umiditate trebuie absorbită de ţesătura lenjeriei. Daca materialul nu este higroscopic, acesta nu este potrivit pentru lenjerii de pat.

Lenjerii bumbac de calitate

Lenjeria de pat nu este achiziţionată pentru 1-2 sezoane, ca alte articole, și de aceea, materialul trebuie sa fie suficient de puternic si sa reziste la mai multe spălări. Daca lenjeriile de pat din materiale care nu sunt naturale cauzează o reacţie alergica, lenjeria din bumbac este hipoalergenică. Sunt recomandate ţesături cu o cantitate mica de fibre sintetice sau in întregime din fibre naturale. Este foarte important sa tii cont de senzaţiile tactile. În magazinul online decorami.ro poți găsi lenjerii din bumbac care absorb perfect umezeala și în plus, pe timp de vară înlătură căldura și în anotimpul friguros, dimpotrivă, contribuie la conservarea acesteia. Prin urmare, în magazinul online decorami.ro poți găsi lenjerii bumbac care sunt potrivite atât pentru vară, cât și pentru iarnă, dar și în caz de umiditate ridicată, mai ales că au calitatea de a absorbi chiar și umiditatea din aer.

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.