Cel mai mic motoferăstrău cu acumulator STIHL

 MSA 120, cel mai mic motoferăstrău cu acumulator STIHL, a fost conceput special pentru activități hobby, în jurul casei, și se află deja în toate magazinele STIHL din Romania.

MSA 120: doar 2.5 kg și autonomie pentru 150 de tăieturi

MSA 120 este cel mai mic motoferăstrău cu acumulator al producătorului german, dar poate avea o autonomie de până la 150 de tăieturi. Calculul tehnic al inginerilor germani pentru numărul de tăieturi a fost făcut luând în considerare un lemn fasonat de 10×10 cm, cu un tip acumulator compact AK 30, Litiu-Ion, nou introdus și acesta pe piața din România.

Cu o greutate 2,5 kg, noul motoferăstrău STIHL devine o unealtă ideală atât pentru utilizatorii ocazionali, de acasă, cât și pentru profesioniștii din construcții, de exemplu. În plus, nivelul acustic la care lucrează acest produs nu impune protecție auditivă, spre deosebire de uneltele echivalente, cu motor pe benzină.

Vezi Produsele recomandate

MSA 250 C-BQ: 2.6 kg și autonomie pentru 180 de tăieturi

Însă, pentru că nevoile utilizatorilor sunt din ce în ce mai sofisticate și mai diverse, tehnicienii STIHL dezvoltat și o variantă superioară a acestui tip de motoferăstrău, un fel de upgrade, care are cu 25% mai multă eficiență la tăiere decât MSA 120. Este vorba despre MSA 140 C-BQ, care are doar cu 100 de grame mai mult în greutate decât MSA 120, dar rezistă în forță la 180 de tăieturi.

O mențiune tehnică foarte importantă pentru acest tip de unealtă cu acumulator este că fost proiectată pentru a furniza putere maximă de tăiere până la golirea completă a acumulatorului. Din acest motiv, un motoferăstrău STIHL cu acumulator nu “moare” niciodată în tăietură, utilizatorul beneficiind de puterea maximă, până la ultimul “strop” de curent. În fapt, această carcteristică este valabilă pentru toate motouneltele cu acumulator, fie că vorbim de motocoase, foarfeci de gard viu, suflante sau mașini de tuns iarba.

MSA 12 C-B este disponibil aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X