Cabana de piatra si lemn in stil englezesc, de 80 mp

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

O colectionara pasionata de antichitati s-a hotarat sa inlocuiasca cabana de lemn in ruine de la intrarea pe proprietatii sale din Minesotta cu o cladire noua si locuibila. Autoritatile locale au permis demolarea vechii cladiri ce data din anii 1920 si inlocuirea ei cu una noua, atat timp cat aceasta din urma pastreaza amprenta la sol si linia acoperisului cladirii initiale.

Arhitectul Jeff Murphy a preluat ideea si si-a bazat noul proiect pe influentele vechilor casute englezesti, iar pentru a crea impresia de cladire veche dorita atat de proprietara cat si de autoritatile locale, a apelat la materiale vechi, reciclate, rezultand o cabana de piatra si lemn absolut incantatoare.

Lemnul vizibil de la exterior provine de la hambarele vechi de la mijlocul anilor 1800, iar acoperisul din ardezie provine de la un hambar din Pensilvania, construit in 1810. Piatra de calcar cu care sunt finisati peretii exteriori provine de la picioarele inlocuite ale unui pod construit in 1889, iar feroneria si elementele de design interior si exterior provin din colectia impresionanta de antichitati a proprietarei.

Cabana este contruita pe un schelet din barne din lemn, asamblaste cu ajutorul cuielor de lemn iar usile exterioare sunt tot din lemn, lucrate manual.

Suprafata locuibila totala este de 79.90 mp, si integreaza o mare camera de zi, flancata de aripa ce include dormitorul si o partitie acoperita in spate, care gazduieste bucataria si locul pentru mic dejun. Pe langa rolul lor in structura si sustinerea ele,entelor casei, barnele de lemn au si rolul de a delimita vizual spatiile interioare.

casa_piatra1

casa_piatra2

FoxHollow_ext_frontdoor

casa_piatra4

casa_piatra5

FoxHollow_ext_deckside

casa_piatra7

casa_piatra8

casa_piatra9

casa_piatra10

casa_piatra11

casa_piatra12

casa_piatra13[divider]

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.