
Dacă lucrezi de acasă, ai un al doilea job sau încă mai treburi de finalizat după ce familia merge la culcare, îți sugerăm 10 idei de amenajare biroul acasă.
Fie că este o bucată de blat, un birou ascuns într-o debara, un colț de cameră sau o cameră întreagă, ai nevoie de acel spațiu bine definit dacă vrei să-ți conduci business-ul de acasă, să-ți duci treburile la bun sfârșit, sau pur și simplu să plătești facturile și să-ți verifici corespondența în liniște și ordine.
Și pentru că este acasă, acest colț, sau cameră, sau simplu birou trebuie să fie bine delimitat și organizat pentru a ne putea concentra la capacitate maximă și a nu trebui să revenim asupra aceleași sarcini de 2 ori.
Uite în continuare 10 idei pentru amenajarea biroului acasă pe care le-am descoperit odată cu proiectele de casă absolut spectaculoase din care fac parte. De fapt, foarte puține proiecte de amenajare din ultimii ani nu includ și un birou, ceea ce indică destul de clar care sunt tendințele!
1. Biroul unui pasionat de criptomonede
Biroul acesta este o încăpere extrem de mică, în care provocarea majoră a fost aşezarea zonei de lucru şi a unei zone de discuţii. Pe lângă living, biroul este cea de a doua zonă publică a casei, așa că această amenajare de apartament cu 3 camere a trebuit să includă și un spațiu pentru un potențial interlocutor. S-a recurs la o soluție simplă și practică, introducând în spațiul de lucru o canapea mică și potrivită ca design și culoare.

2.Birou simplu și funcțional într-un apartament cu o poveste încântătoare
Acest apartament din București a fost reamenajat complet pentru a face loc celor 2 fetițe înfiate de cuplul care îl deține. Pe lângă asta, apartamentul trebuie să adăpostească tot echipamentul outdoor al acestei familii active, dar și pentru biroul tatălui care lucrează adesea de acasă. Dormitorul matromonial este o combinației interesantă pentru toate acestea: (Proiectul complet aici.)

3.Apartament elegant din București, cu un birou pe măsură
Acest apartament, locuit deocamdată doar de 2 adulți, a permis amenajarea unei camere întregi pe post de birou acasă și camera de oaspeți (canapeaua este extensibilă), iar imaginea vorbește de la sine despre ce înseamnă o combinație reușită între spațiul disponibil, bunul gust și funcționalitate. Proiectul complet aici.

4.Birou pentru lucru și pentru a admira priveliștile
Această casă a fost construită pentru a valorifica la maxim locația și priveliștile iar asta se vede chiar din organizarea și orientarea biroului (Proiectul complet aici.):

5.Mic, eficient și curat
Poate un pic prea sobru pentru unele gusturi, sau poate că în această imagine nu este finalizată amenajarea, acest birou cu fereastra lui înaltă îndeamnă la contemplare, introspecție și concentrare. Proiectul complet aici.

6.Simplu și practic
Simplu și practic, ca întreg proiectul: biroul acesta este asociat cu zona de activități a copiilor, dar este amplasat totuși într-o arie a casei – ieșire secundară – puțin circulată și foarte luminoasă (Proiectul complet aici.):

7.Biroul ca parte a livingului
Acest birou este parte a livingului, dar nu ai putea niciodată să îl confunzi cu altceva, atât datorită poziției cât și a delimitării foarte clare de restul camerei. Proiectul complet aici.

8.Birou în living cu blat extensibil
Tot parte a livingului, dar cu blat extensibil și mai clar delimitat datorită rafturilor cu cărți de deasupra, acest birou acasă este tot ce trebuie pentru locatara acestui apartament, creatoare de bijuterii, și soțul ei. Proiectul complet aici.

9.Un simplu blat suspendat
Oricât de mic ar fi, este nevoie de el, iar aici un simplu blat suspendat pe peretele dormitorului este biroul familiei. Proiectul complet aici.

10.Birou și loc de odihnă
Această soluție este tot un combo, pe cat de util pe atât de plăcut: micul birou din acest proiect este combinat cu o comodă zonă de odihnă pentru proprietar. În fond este o casă de vacanță! Proiectul complet aici.

Sugestii de produse pentru birou

Magazin sporulcasei.ro/blog: birouri pentru acasa