8 moduri de a masca mașina de spălat rufe

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

E utilă, muncește din greu în locul nostru, dar dacă nu vrem să o vedem tot timpul, iată 8 moduri de a masca mașina de spălat rufe.

De ce ai masca mașina de spălat?

De obicei pentru că orice electrocasnic am lăsa la vedere se transformă în câteva săptămâni de la instalare într-o suprafață pe care depozităm alandala tot felul de mărunțișuri, în funcție de zona în care se află: cosmetice, detergenți, ceasuri, încărcătoare, chei, pachete de șervețele, jucărioare, cărți…etc. Uită-te acum la propriul frigider și înțelegi ce vrem să spunem.

Într-o bună parte a lumii există obiceiul de a proiecta sau a amenaja ceea ce se numește laudry room – cămăruța care include mașina de spălat, urscatorul electric de rufe, masa de călcat, fierul de călcat și toate celelalte accesorii necesare pentru spălatul și călcatul rufelor.

În zona noastră, unde se apelează mult mai rar la designeri de interior, tendința majoră este de a amplasa mașina de spălat oriunde este spațiu și acces la apă, curent și canalizare, iar de uscatul rufelor se ocupă de obicei vântul și soarele.

De ce ai masca mașina de spălat? Pentru a optimiza, organiza și înfrumuseța spațiului disponibil, plus îngrijirea mai simplă a suprafețelor.

Mașina de spălat încorporabilă vs freestanding:  tipuri de încorporare

Mașina de spălat rufe încorporabilă este mai compactă, are balans mai mic, iar o parte din stabilitatea sa este dată tocmai de faptul că este integrată în mobilier. Deci bucătăria sau spațiul în care va fi montată mașina trebuie proiectată de cineva care știe ce probleme ridică o astfel de mașină. Tocmai pentru o integrare cât mai bună, partea de jos a mașinii este puțin retrasă fată de restul frontului, pentru a fi prinsă în spatele plintei mobilierului.

Dezavantajele constau în faptul că acea mașină s-ar putea să aibă nevoie de intervenții sau înlocuire, greu si scump de făcut dacă mobila este proiectată prost. Tocmai din cauza compactării, sunt mai scumpe decât cele freestanding  și, dacă le-ai montat sub blatul de la bucătărie, s-ar putea să ai acces mai greu la sertarul de detergent.

Mașina de spălat freestanding sau clasică, cu încărcare frontală, are nevoie doar de acces la apă, canalizare și curent, și poate fi amplasată practic oriunde este nevoie de ea, de obicei în zona băii. Sunt mai stabile, dar și mai voluminoase decât cele incorporabile. Nu are nici o formă de reducere a vibrațiilor, așa că dacă te hotărăști să o incorporezi totuși în mobilier, va trebui să lași câțiva centimetri de spațiu liber pe orice latura. 

Îi poți monta chiar și o ușă în față, dar cel mai probabil o vei ține închisă doar dacă mașina nu merge.  În esență poți construi o piesă de mobilier pentru a masca o mașină de spălat clasică, dar nu este ceea ce s-ar numi integrare, ci mai degrabă mascare.  De asemenea, mobilierul respectiv te poate ajuta foarte mult la sistematizare spațiului și organizarea tuturor detergenților, balsamurilor, lighenelor, coșurilor și orice alte lucruri mai folosești la spălarea rufelor.

Să vedem 8 idei de organizare în jurul mașinii de spălat

seturi mobiler baie

Magazin sporulcasei.ro/blog: mobilier baie

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Un comentariu la „8 moduri de a masca mașina de spălat rufe”

  1. Salutare! De jumătate de an, folosesc mașina de spălat Bosch , și sunt foarte mulțumită de parametrii săi. Puterea mi-a plăcut, spălând rapid orice pete, de pe orice tip de țesătură. Cu siguranță pot sfătui această mașină de spălat chiar și unui prieten apropiat, se spală ușor în ea. Tambur foarte mare si spatios. Dese ori este necesar să spal hainele de lucru ale soțului, sunt multe și toate mari, astfel încât o astfel de mașină mi se potrivește))) imi plac toate programele, am spălat și lucruri foarte delicate și articole de îmbrăcăminte, totul se spală foarte bine! Apa și electricitate nu consumă mult, ceea ce este foarte plăcut.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.