5 piese de mobilier ușoare și versatile, bune pentru cei care fac schimbări dese

Dacă te muți des, îți place să faci schimbări prin casă sau pur și simplu locuiești într-un apartament mic, cu camere multifuncționale, atunci aceste piese de mobilier ușoare și versatile, cu design suplu, îți sunt de mare ajutor.

Piesele mari și greoaie devin pietre de moară când vrei să faci schimbări, se înțepenesc în cele mai neașteptate locuri sau sunt imposibil de urnit, odată ce îți dai seama că nu se potrivesc în noul aranjament.

Ce poți face? Alege din start o parte dintre piesele de mobilier din casă în varianta mai mică, versatilă și ușor de manevrat, pentru a-ți lăsa spațiu de manevră atât fizic cat și la nivel de design de interior.

Așadar, ce piese de mobilier ușoare și versatile poți alege dacă îți plac schimbările dese?

Vezi Produsele recomandate

1.O masă bună la toate

De minim 6 locuri, cu picioare suple, eventual demontabile pentru a o putea strecura peste tot, cu blat rezistent la uzură, aceste tipuri de mese sunt mană cerească și le poți folosi la o mulțime de lucruri: cina în familie, lucrul de acasă, musafiri, sortat de haine, jocul de cărți cu amicii, etc. Poate fi fixă sau extensibilă, depinde cât loc ai.

Masa buna la toate. Sursa imagine: staer.ro

2.Canapeaua cu 2 locuri

Micuță, ușor de strecurat într-un colț de cameră sau chiar pe post de separație, această canapea a îndrăgostiților poate constitui începutul sau centrul micului tău living, împreună cu o măsuță de cafea și 2 scaune neconvenționale.

Te gândești la livingul de mai târziu și că de fapt îți dorești o canapea de 3 locuri? Ia-le pe rând. Cumpără piesa de mobilier de care ai nevoie în această fază. Ai mai mult loc? Mai adaugă încă o canapea  de 2 locuri. În sfârșit poți trece la canapeaua de 3 locuri? Foarte bine, aceste mici canapele pot fi folosite oriunde, de la spațiu de citit în dormitorul matrimonial, până la birou, bucătărie, bibliotecă sau terasă. Pur și simplu se pot refolosi la infinit, date fiind dimensiunile. Pot fi și extensibile, deși acestea nu sunt la fel de comode ca extensibillele cu 3 locuri.

[one_third][/one_third] [two_third_last]Canapele cu 2 locuri [/two_third_last]

3.Comodă cu sertare

Una singură, dacă atâta spațiu ai, sau 2 lipite, dacă este loc de mai mult, aceste comode pot ascunde o mulțime de lucruri mici, păstrând ordine în jur și se pot muta cam oriunde, de la holuri și living, până la balcon și terasă. Adaugă o oglindă deasupra și ai un ansamblu armonios pentru dormitor, sau folosește-o ca suport pentru TV sau piese de artă.

[one_third]

[/one_third][two_third_last]Comode multifuncționale[/two_third_last]

4.Rafturi și biblioteci modulare

Și acestea pot fi montate aproape în orice formulă: aliniate unul lângă altul sub geamul din dormitor sau clădite unul peste altul dacă spațiul de pe podea se restrânge din cauza pătuțului copilului, de pildă. Dacă sunt solid construite, se pot refolosi în numeroase formule, oriunde este nevoie de un dulap deschis, indiferent dacă este vorba despre cărți, lenjerie sau prosoape.

[one_third]

[/one_third][two_third_last]Rafturi si biblioteci modulare [/two_third_last]

5.Scaunele pliante

Depozitarea a 6 scaune obișnuite pune probleme serioase într-un apartament mic sau în cazul locuințelor închiriate. Scaunele pliabile sunt ideale pentru aceste situații, eventual împreună cu masa extensibilă. Folosite doar când este nevoie de ele, scaunele pliable ocupă puțin spațiu de depozitare, în casa, dar și în cazul transportului. Există în varianta de lemn sau cu structură metalică, individual sau în seturi cu mese pliabile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X