4 stiluri de amenajare a locuintei dupa noile tendinte ale sezonului primavara-vara
0 comentarii

Si in acest sezon, specialistii Hornbach au dezvoltat patru stiluri de amenajare a locuintei care arata care sunt tendintele actuale in privinta culorilor peretilor, nuantelor si texturii covoarelor, perdelelor sau ale altor accesorii placute noua. Nuantele, materialele, decorurile alese sunt cele care reusesc sa transforme orice ambient in acasa si trebuie alese astfel incat sa ne ofere acel sentiment special al unicitatii noastre, reflectate in spatiul pe care il ocupam.

Stilul Distractiv sau Tutti Colori – este neconventional, indraznet si experimental, conceput sa auca veselia si starea de bine mai aproape. Nuantele de culoare primavaratice sunt fie pastelate, fie intense dar asortate si alaturate pentru a crea explozii de culoare in roice colt. Modelele in zig-zag si efectele pitoresti de acuarela induc o stare de neconventional, de spatiu intim, devenit cu adevarat al nostru.

Nu numai peretii sunt colorati, ci si stofele decorative, ceasurile, ramele si contra-blaturile de la bucatarie. Intr-un astfel de spatiu arta este la ea acasa si puteti improviza oricand cu un aranjament interesant de tablouri.

Stil_amenajare_Tutti_Colori

Stilul Natural si proaspat sau Soft Living – este creat sa induca linistea si starea de bine. Armonia este creata prin forme, culoare si echilibru, iar colturile rotunjite si suprafetele calde stau la baza conceptului acestei colectii.

Nuantele pastelate folosite pentru decorarea peretilor imprima o sobrietate placuta si o modestie eleganta. Romburile, modelele de fulger si dungile late fac parte din repertoriul designului in aceeasi masura ca lampile si accesoriile cu forme usor rotunjite.

Stil_amenajare_Soft_Living1

Stilul Form & Function – se bazeaza pe efecte grafice clare, contraste alb-negru, suprafete geometrice, dungi, linii curbe si combinatii de materiale. Nuantele de culoare folosite invita la un joc niciodata plictisitor.

Structurile putin dezordonate, cu modele grafice aparent haotice si dungi longitudinale nasc suprafete interesante in incapere, perfecte atat pentru o locuinte iesita din tipare, cat si pentru un spatiu de birouri cu personalitate.

Stil_amenajare_Form_and_Function

Paradise at Home – plante verzi exotice cu frunze mari, precum palmierii, sunt combinate cu motive florale si fructe, pentru a aduce padurea tropicala in casa ta. Nuantele tari si imprimeurile texturate transpun vizitatorul intr-un alt mediu, parca intro padure tropicala.

Aceasta colectie se adreseaza mai ales oamenilor care apreciaza un mediu mai aparte si pentru care miscarea este prezenta in viata de zi cu zi, in toate formele ei.

Stil_amenajare_Paradise_at_Home

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X