Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Amenajarea unui apartament de 3 camere în stil clasic

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Apartamentul se află în Constanța și a fost amenajat în întregime cu piese de mobilier în stil clasic de la Interior Store, folosind sugestiile de amenajare ale designerilor companiei.

Clienții și-au dorit o ca acest apartament de 3 camere în stil clasic să integreze în mod practic atât viața privată cu cea socială, cât și nevoia de a lucra de la biroul de acasă, căruia i-a fost dedicată o întreagă cameră.

Elementele unificatoare ale stilului se regăsesc în întreaga casă:

  • Mobilierul este din lemn masiv, în nuanțe naturale
  • Placajele ceramice în nuanțe neuntre acompaniază elementele de design și piesele de mobilier
  • Pereții sunt vopsiți în nuanțe calde, cu accente de vopsea decorativă în zona de zi, unde sunt expuse și majoritate obiectelor de artă ale proprietarilor
  • Petele de culoare sunt date de nuanțele de verde și roșu, prezente pe canapele, pat, dar și în obiectele de arta și decorațiuni.

Apartamentul cu 3 camere propune o zonă de hol mare, o zonă de living cu dining, bucătărie, un dormitor matrimonial și un birou. Datorită lungimii holului s-a optat pentru amplasarea a doua dressinguri generoase, închise cu uși lamelare realizate din lemn masiv. Cuierul și micile obiecte de mobilier de aici sunt tot din lemn masiv.

Zona de zi

Zona de zi este dispusă pe o suprafață destul de mare, fiind împărțită între living și dining, printr-o arcadă. Întreaga încăpere se bucură de o suprafață vitrată mare, beneficiind astfel de multă lumină naturală.

Pentru living s-a optat pentru un mobilier suspedant din lemn masiv, într-un stil clasic reinterpretat, care să îmbine într-un mod elegant frumusețea mobilierului clasic cu dotările tehnice ale momentului. Cele două canapele cu brațe curbate și tapisate cu catifea verde – sunt despărțite de un bar portabil și un lampadar foarte elegant.

Zona de dining este dominată de o masă extensibilă ovală, cu scaune realizate de asemenea din lemn masiv cu finisaje naturale și tapisate cu textil crem și catifea verde. Comoda pe picioare din zona de dining face legătura cu mobilierul din living – fiind accesorizata cu multe piese decorative foarte elegante.

Accentele de culoare sunt date și de decorațiunile folosite – perne décor, covor, dar și de arta expusă pe pereții încăperii.

Dining: zona de servire
Dining: arcada il separa de living
Living – mobilier suspendat
Living si dining
LIving: canapelele si peretii de accent

Bucătărie închisă, separată de living

Bucătăria – separată de zona de living – a fost proiectată astfel încât să fie atât practică, asigurând spațiile necesare pentru gătit și depozitare, cât și estetică. Finisajele spectaculoase, placajele ceramice cu desene florale delicate , accesoriile și decorațiunile folosite au transformat bucătăria într-un spațiu intim și foarte îndrăgit de proprietari.

Dormitor aerisit și elegant

Dormitorul păstrează și el liniile elegante ale întregii locuințe, formele rotunjite și materialele naturale regăsindu-se și în această încăpere.

Patul king-size propune o tapiserie a tăbliei din material Bordeaux, fiind accesorizat cu o cuvertură din catifea verde. În zona geamului se află o frumoasă banchetă decorativă din lemn cu tapiserie Bordeaux.

Biroul

Biroul este zona în care beneficiarii locuinței își petrec foarte mult timp, atunci când se află acasă. Datorită lipsei unei a patra camere care ar fi putut deservi ca dormitor pentru oaspeți, aici s-a introdus și o canapea extensibilă.

Biroul, în ciuda finisajelor de lemn masiv, are o imagine romantică, foarte elegantă. Topul biroului prezintă inserții de piele naturală, cusută manual, identică cu cea a scaunului. Biblioteca, suportul pentru vinuri, măsuța decorativă, precum și corpurile de iluminat au fost alese astfel încât să nu încarce foarte mult spațiul – însă să asigure necesarul acestei încăperi.

Ca în fiecare încăpere a locuinței, accentele de culoare sunt date de tapițeria canapelei și de decorațiunile folosite – covoare, perne decorative, piese de artă.

Design interior și furnizor mobilier: Interior Store

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Un comentariu la „Amenajarea unui apartament de 3 camere în stil clasic”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.