Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Casa noua cu doua bai – ce optiuni avem

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Baia este una dintre cele mai importante încăperi din orice casă. Deși nu petreci mult timp în ea, ar fi bine dacă ar fi mobilată confortabil și practic, astfel încât să te simți confortabil în timp ce o folosești. Dacă ai o casă nouă cu două băi, una la parter și alta la etaj, cel mai bine ar fi dacă ai amplasa la etaj o cadă freestanding și la parter un duș Radaway.

Baia este o cameră care ar trebui să radieze calm, confort și să predispună la relaxare. Baia elegantă, mobilată luxos, oferă un confort incomparabil. Cum se creează? Cada freestanding este una dintre cele mai moderne și mai importante elemente din baie. Datorită acesteia, baia capătă aspectul unui adevărat centru SPA. Varietatea de modele îți permite să găsești cada potrivită pentru gustul tău.

Dacă îți place stilul minimalist  și te străduiești pentru o atmosferă modernă și simplistă în baie, pariază pe o cabină de duș Radaway. Căzile încorporate clasice nu mai sunt atât de atractive pentru băile mici, majoritatea oamenilor preferând o cabină de duș. Dacă te oprești la cabina de duș Radaway, nu vei avea nevoie de mobilier de baie de lux, deoarece o astfel de cabină de duș te va face să te simți ca într-un hotel de primă clasă.

Eleganță și stil pentru baia de la etaj

Baia de la etaj este una dintre camerele cheie din casa ta. Petreci mult timp acolo și cu siguranță vrei să te simți confortabil în ea, fie pentru o toaletă de dimineață tonifiantă, fie pentru o baie de seară relaxantă. Să te bucuri de confortul unei băi moderne este o idee tentantă, dar uneori poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă baia este mare. Una dintre soluțiile sensibile într-un astfel de caz, este să instalezi o cadă freestanding în mijlocul băii.

Cada freestanding și cabina de duș Radaway

Baia combinată  nu este cea mai bună soluție dacă ai o familie numeroasă formată din mai multe generații și include bunici, părinți și copii etc. Totuși, soluția la problema zonării spațiului poate fi un cabina de duș și cada de baie în aceeași încăpere.

Primul lucru pe care trebuie să-l facă fiecare designer atunci când renovează o baie mare, este să înlocuiască cada standard dreptunghiulară, preferând un design modern insular,  mai exact o cadă freestanding, deoarece căzile moderne din acril de înaltă calitate nu mențin temperatura mai puțin. 

Folosind această tehnică, vei elibera spațiul pentru o mașină de spălat, care este puțin probabil să se potrivească în bucătărie. Datorită acestei tehnici nu este nevoie să ascunzi mașina de spălat într-un  dulap încorporat, aceasta putând fi amplasată ergonomic sub chiuvetă.

Un alt truc de proiectare care îți va permite să economisești spațiul într-o baie de la parter,  este să instalezi o cabină de duș Radaway, care va face baia mai aerisită. În acest caz, ai posibilitatea de a face un duș rapid la parter sau de a te relaxa în cada de baie de la etaj.

Recomandam si:

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.