O casa mica si simpla

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Visul celor mai multi dintre noi este propria casa. Visul unei mari parti dintre cei care ne dorim o casa, este o casa mare. Casele zilelor noastre sunt din ce in ce mai mari, iar noi acumulam tot mai multe lucruri, reducand spatiul util, fortand extinderea imobilului si fortandu-ne mana sa finantam si sa intretinem o constructie potrivita pentru a ne adaposti toate posesiunile actuale si multe din cele la care inca nu ne-am gandit.

Casuta perfecta pentru retragerea la pensie

In cele ce urmeaza veti vedea imagini cu o casa mica, considerata perfecta de catre un cuplu de pensionari care s-au retras in zona montana a Koreei de Sud. Ei au cerut firmei de arhitectura Studio Gaon “ o casa mica si simpla ”. Firma a gasit inspiratie in casa unui filosof din secolul XV, dar si in teoria filosofica Gyung care invita la modestie, respect fata de cielalti si o viata simpla, practica si rationala.

Doar 43 mp

Casa are 43 mp utili la parter, plus o camera mica in mansarda, folosita drept birou. Din veranda generoasa, care dubleaza spatiul util de la interior, se intra in doua camere de zi successive, prin care se ajunge in partea din spate ce gazduieste bucataria, baia si scara de access spre mansarda.

Spatii cu utilizari multiple

Spatiile au utilizari multiple, atat datorita trecerilor largi din unul in altul, cat si datorita ferestrelor mari din laterale, ce permit iesirea pe veranda. Daca primul living este considerat mai degraba unul public, pentru oaspeti, al doilea este mai intim, atat datorita pozitionarii sale in inima casei, cat si faptului ca seara este folosit drept dormitor de catre cuplul proprietar.

Neobisnuit pentru standardele europene poate, dar daca intentionati sa construiti o casa pentru tot restul zilelor dvs, atunci faceti-o exact asa cum va place, fara compromisuri.

casa_mica_gaon1

casa_mica_gaon2

casa_mica_gaon3

casa_mica_gaon4

casa_mica_gaon5

casa_mica_gaon6

casa_mica_gaon7

casa_mica_gaon8

casa_mica_gaon9

casa_mica_gaon10

casa_mica_gaon11

casa_mica_gaon12

casa_mica_gaon13

casa_mica_gaon14

casa_mica_gaon15

casa_mica_gaon16

casa_mica_gaon17

casa_mica_gaon18 casa_mica_gaon19 casa_mica_gaon20 casa_mica_gaon21

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.