Ce te intereseaza?

Ultimele articole publicate in sectiunea Amenajări interioare

Aici gasesti selectia sporulcasei.ro/blog de idei si proiecte de amenajări interioare, cu imagini, sugestii si explicatii, create pentru a te ajuta sa-ti definesti interiorul. Daca, de pilda, te intereseaza amenajarea livingului, vei gasi atat sugestii de culori, cat si de aranjare a mobilierului. Daca esti preocupat de amenajarea biroului de acasa, iti vom arata atat cum sa faci asta, in termeni de aranjare a mobilierului, cat si cu ce anume sa mobilezi – scaune de birou si locul de unde sa le cumperi. La fel iti facem propuneri de amenajare a biroului, a bucatariei si a holului, inclusiv cu sugestii de produse.

Amenajari interioare sporulcasei.ro/blog

Cand este vorba despre amenajari interioare, este vorba despre ce face o casa sa devina acasa. Despre amanunte, despre feeling, despre culori si texturi, despre stare. Despre ce iti place, mai mult decat despre ceea ce este necesar.

Daca nu stii despre ce vorbim, imagineaza-ti mai intai ce inseamna sa locuiesti in casa altcuiva, unde nu ai voie sa faci nici o modificare, sau prea putine modificari ca sa conteze. Oriunde te intorci sau cu coatele, sau privirea de diverse lucruri care nu iti plac sau pe care le-ai dori aranjate altfel, dar stii ca nu ai voie, sau ai crea o groaza de discutii, asa ca mai bine o lasi balta.

Atat de intim est elegat conceptul de amenajari interioare de fiecare persoana sau familie, de stilul de viata si de pasiunile tale.

De aceea a vorbi despre amenajari interioare este pentru noi o calatorie in sine, in care alegem si sortam pentru tine imagini si povesti foarte diferite si ti le prezentam ca sugestii.

Pentru ca dupa ce vei fi parcurs toate aceste imagini si articole si proiecte de amenajari sa fii putin mai aproape de viziunea ta foarte personala despre cum vrei sa arate ACASA pentru tine.

Proiecte, idei si produse pentru amenajari interioare

Prezentam in aceasta sectiune cele mai interesante proiecte si idei de amenajari interioare pe care le descoperi pentru tine, la desingeri si arhitecti in tara si de peste hotare.

Proiectele de amenajari interioare prezentate aici iti pot da o idee despre tipul de ambient pe care ti-l doresti, fie el modern, rustic sau pur si simplu reflectarea stilului tau de viata, cu tot ceea ce te intereseaza si te pasioneaza.

Fiecare proiect de amenajari prezentat este menit sa te ghideze prin povestea celor care se bucura deja de ele si sa te inspire sa apelezi cu incredere la un designer de interior la randul tau. Fiecare selectie de idei de amenajare interioara este menita sa iti prezinte solutii foarte variate pentru fiecare problema nerezolvata, fie ca este vorba desprea amenajare birou, amenajare hol, dormitor, bucatarie sau baie.

La proiecte de design interior gasesti si datele de contact sau link-uri catre site-urile arhitectilor cu care colaboram.

Desigur, poti fi propriul tau designer de interior, daca stii foarte bine ce iti doresti – majoritatea asa procedam – dar proiectele si sugestiile de amenajari interioare din aceasta sectiune sunt o dovada despre cat de frumos se pot imbina lucrurile cu ajutorul unui profesionist si cate alegeri interesante ti se deschid cu aceasta ocazie.

Lasa-te inspirat si daca ai o intrebare despre design interior te rog sa ne scrii la Intreaba specialistul.

Mic mobilier pentru amenajari interioare

Daca optezi pentru o amenajare dupa o idee proprie, te invitam sa studiezi si selectia noastra de mic mobiler pentru hol, living, bucatarie si birou din magazin.sporulcasei.ro/blog.

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei: