Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

YO home sau apartamentul convertibil

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Spațiul, cel puțin în orașe, este un lux. În sensul că este puțin și costă mult, pe unitate de măsură. Luxul, pe de altă parte, este în primul rând despre spații largi și în al doilea rând, despre finisaje de excepție.

O combinație între acestea două, mai ales la un preț accesibil, pare imposibilă, dar iată că cineva a găsit o soluție, pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă: apartamentul convertibil. Spațiul, oricât de mic ar fi el, este împărțit pe verticală, iar camerele sau funcțiile casei sunt organizate tot așa, în loc să se desfașoare una lângă alta.

În primul  rând, patul dublu este suspendat în zona tavanului, de unde este cobarat tot cu o apăsare de buton și cu ajutorul unui sistem de contragreutăți. Datorită contragreutăților, motorașul integrat este destul de mic, silențios și consumă puțin, așa că efectul este unul absolut cool. În lipsa patului, camera arată că o orice altă cameră de zi, ordonată și modernă.

Yo-Home-Covertible-bed

În al doilea rând, podeaua este supraînălțată cu câteva zeci de centimetri. Spațiul astfel obținut se folosește pentru depozitari și pentru a ascunde mobilierul de sufragerie: masa are picior glisant și acționat de buton, iar ușile spațiului aferent mesei sunt capitonate și folosite ca banchete.

YO-apartment-living2 YO-apartment-living3 YO-apartment-living1

În al treilea rând, bucătăria nu este tocmai una clasică, ci este casetată de-a lungul peretelui și mascată de uși culisante. În continuarea sa se află alte spații de depozitare, atâta de utile în orice casă.

YO-apartment-bucatarie

Dacă gătiți mult și rețete complexe, s-ar putea să nu va împăcați cu mirosurile care se insinueazムpeste tot din bucătăria deschisă, dar dacă preferați o viață comodă și relaxată și mai ales iubiți butoanele și multitudinea de funcții aproape miraculoase, atunci acest apartament s-ar putea să devină o sursă de inspirație.

YO-apartment-dormitor2 YO-apartment-dormitor1

Toate mecanismele și piesele de mobilier din aceste imagini au fost construite pentru a fi funcționale într-un spațiu de 40 mp, cât se consideră că are o garsonieră.

Sursa: YO Home

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.