Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Vrei să stii ce forme şi culori de pavele aleg românii când îşi amenajează grădinile?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Zonele pavate sunt un element major in personalizare a oricărei curţi, pavelele conferindu-i acesteia un aer modern şi un aspect ordonat. În ultima perioadă românii pun un accent tot mai mare pe acest tip de amenajare atunci când îşi construiesc sau îşi renovează grădinile, alegând culori clasice, dar forme curajoase, pentru un efect deosebit.

Din statisticile interne ale Symmetrica, rezultă că majoritatea românilor care îşi amenajează grădinile aleg pavele şi borduri în culori clasice, preferând formele care permit realizarea unor modele dinamice.

Kit_gradina_Yucatan3

Astfel, potrivit companiei, cele mai comandate culori pentru pavarea întregii curţi sunt gri, roşu şi nuanţe apropiate de aceste culori, precum gri-antracit sau portocaliu-maro, preferinţele în sensul acesta neschimbându-se foarte mult de-a lungul timpului.

symmetrica_terasa

Aşadar, când vine vorba de culori, românii aleg variantele clasice şi, în acest sens, cele mai comandate sunt produsele din gama Select a Symmetrica, dar, în funcţie de bugetul disponibil, clienţii se orientează şi către gamele clasice.

Pe de altă parte, în ceea ce priveşte formele, clienţii Symmetrica sunt deschişi unei multitudini de variante. În plus, alegerea pavelelor se face tot mai mult în funcţie de destinaţia fiecărei zone a curţii, îmbinându-se astfel partea estetică, cu cea practică, potrivit reprezentanţilor companiei.

Aşadar, pentru zonele pietonale, sunt solicitate în special formele ce permit realizarea de modele – rotunjite, ascuţite, rustice sau ecologice. Ţinând cont de această tendinţă, gamele Alegria, Behaton şi Eco Natura sunt cele mai cerute din portofoliul companiei.

Select_Maxia_Mix_Color
Select Maxia Mix Color
Select_Immagia
Select Immagia
Select Arca Romana
Select Arca Romana
Amplio Mix Color
Select Amplio Mix Color
Select_Alegria_Antica
Select Alegria Antica

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Un comentariu la „Vrei să stii ce forme şi culori de pavele aleg românii când îşi amenajează grădinile?”

  1. Si bunica avea o gradina asemanatoare cu cea din a doua poza:)))) am murit de ciuda cand am venit la facultate la Bucuresti si a trebuit sa stau intre 4 pereti..fara iarba..fara balcon,..fara nimic, asta e. Acum, doamne ajuta , am reusit sa ma mut si o sa-mi aranjez gradinita mea asa cum vreau eu: cu bujori, allele si sa imi aleg un model frumos de pavele asa cum am gasit aici in articol. Multumeeeesc mult

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.