VELIS Evo, noile modele de boilere Ariston Thermo cu design special

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Au aparut noile boilere Ariston Thermo, care completează gama liderului de piaţă cu două noi modele performante, care, datorită tehnologiilor utilizate și designului unic, se adresează segmentului de clienţi ce îşi doresc produse exclusiviste care conferă confort şi economii, dar, în acelaşi timp, completează în mod armonios ambientul locuinţei.

Design minimalist

Astfel, noile modele Velis Evo și Velis Evo Plus mențin caracteristicile de bază ale gamei din care fac parte și prezintă un design minimalist, de top. De asemenea, modelul Velis Evo Plus are un aspect cromat unic, aducând un plus de eleganţă şi stil în orice tip de ambientare.

Adâncime de numai 27 de cm

Un alt element diferenţiator pentru gama Velis este faptul ca toate produsele au dimensiuni unice la nivel internaţional, cu o adâncime de numai 27 de cm, redusă la jumătate comparativ cu boilerele obişnuite. Datorită dimensiunilor compacte, acestea pot fi montate atât în baie, cât şi în bucătărie, în spaţiile cele mai înguste.

Noile boilere Ariston se pot monta atât pe orizontală cât şi pe verticală

Un alt avantaj este posibilitatea montării atât pe verticală, cât şi pe orizontală, ducând la o economie semnificativă de spaţiu în locuinţă.

arison velis evo montaj vertical

Funcţii inteligente pentru reducerea consumului cu până la 14%

Cele două modele Velis Evo nou lansate dispun de funcţii de înaltă performanţă, fiind astfel un etalon de confort pentru utilizatori.

Una dintre acestea este funcția Eco Evo, ce are rolul de a memora informații concrete despre consumul de apă în termeni de cantitate și intervale orare. Astfel, prin reţinerea tuturor informaţiilor privind programul de utilizare al boilerului, factura la electricitate poate fi redusă cu până la 14% comparativ cu alte modele.

Potrivit companiei, un alt avantaj oferit de noile modele este structura dublă a rezervorului datorită căreia apa se încălzește mai rapid și utilizatorii se pot bucura de un duș fierbinte, în doar 50 de minute. În plus, structura de acest tip oferă şi un grad de silenţiozitate mai ridicat.

Nivelul de confort este completat de emailarea din titan a celor două rezervoare.

arison velis evo display

În plus, noile boilere Ariston Velis Evo și Velis Evo Plus, alături de celelalte modele Ariston, beneficiază de sistemul de siguranță ABS ce cuprinde funcţii precum autodiagnoză, funcţia activă de siguranţă electrică şi funcţiile anti-legionella, anti-îngheţ şi protecţie lipsă apă.

Dincolo de toate aceste funcţii, Velis Evo Plus dispune de un display complex ce afişează numărul de duşuri disponibile, timpul de aşteptare până la următorul duş şi programarea zilnică.

Velis Evo şi Velis Evo Plus sunt disponibile în variante de 50, 80 şi 100 de litri, începând cu luna iulie, în întreaga reţea de distribuitori autorizaţi ai Ariston Thermo România.

Newsletter Sporul casei

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.