Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Sticla in bucatarie: utilizari cu stil

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Sticla in bucatarie nu este un subiect comod, datorita aparentei fragilitati a materialului, mai in contextul unei bucatarii cu utilizare normala, plina de viata si contraste.

Si totusi sticla este un material care se preteaza foarte bine la amenajarea bucatariei in primul rand datorita senzatiei de lumina pe care o resimti si apoi datorita usurintei cu care poate fi intretinuta si rezistentei in exploatare.

Mobilier, partitii, decoratiuni: poti insufleti si oferi bucatariei un aer special prin introducerea sticlei in decor si imbinarea ei cu alte materiale.

Cele mai frecvente utilizari pentru sticla in bucatarie sunt: usi, balustrade, pereti despartitori, scari, placari pereti, compartimentari, mobilier (placari si decoratiuni). Culorile cele mai cerute pentru placarile de mobilier sunt albul pur, negru intens si verde natural.

Pentru ca bucatariile sunt un mediu ce dezvolta multa umiditate, sticla recomandata de Saint Gobain pentru a fi utilizata aici este una speciala, lacuita cu o formula ce ofera rezistenta la umiditate, raze UV si caldura.

Pentru construirea de pereti despartitori, Saint Gobain recomanda SGG U-GLASS : o sticla imprimata, translucida, cu o sectiune in forma de U, care permite construirea de pereti de dimensiuni mari, fara sectiuni metalice, prin care sa patrunda nestingherita lumina.

Aplicarea de sticla colorata pe obiectele de mobilier din bucatarie introduce un element modern, futurist chiar, intr-o incapere construita pentru confort si functionalitate. Sticla recomandata pentru aceasta functiune poate fi folosita pentru rafturi, mese, usi, dulapuri, iar functiunile sale sunt cele de izolatie termica, fonica, sporirea sigurantei in exploatare si auto-curatarea (SGG parsol).

Aplicatii in bucatarie:

SGG_bucatarie1
Sticla in bucatarie – placari mobilier
SGG_bucatarie2
Sticla in bucatarie – placari mobilier
SGG_bucatarie3
Sticla in bucatarie – protectie antistropire
SGG_bucatarie4
Sticla in bucatarie – placari mobilier si protctie antistropire
SGG_bucatarie5
Sticla in bucatarie – placari mobilier, pritectie antistropire si blat
SGG_bucatarie6
Sticla in bucatarie – protectie antistropire

SGG_bucatarie7

SGG_bucatarie8
Sticla in bucatarie – placare perete
SGG_bucatarie9
Sticla in bucatarie – protectie antistropire

Alte aplicatii in casa:

SGG_balustrada
Sticla in casa – balustrada
SGG_baie_usa2
Sticla in casa: usa dus
SGG_baie_usa1
Sticla in casa: usa culisanta baie

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

2 comentarii la „Sticla in bucatarie: utilizari cu stil”

  1. Intr-adevar compartimentarile, mesel si placarile cu sticla sunt cele mai frecvent intalnite in bucatariile din Romania si nu numai. Insa, intr-o bucatarie moderna se poate opta si pentru un blat de sticla (daca nu ma insel, blatul din ultima poza din categoriea „Aplicatii in bucatarie” este un exemplu in acest sens).Desigur, blatul fiind deseori expus loviturilor, este recomandata securizarea sticlei si laminarea sau aplicarea foliei adezive din motive de siguranta.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.