Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Gamă dedicată de utilaje cu acumulator STIHL, pentru peisagişti profesioniști

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Compania STIHL a dezvoltat puternic în ultimii ani gamele de utilaje cu acumulator. Inginerii germani au conceput inițial utilaje pentru zona hobby, însă evoluția spectaculoasă a tehnologiilor și inovațiile companiei le-au permis construirea unor sisteme dedicate profesioniștilor. Puterea și anduranța unor astfel de echipamente le face disponibile la lucru intens în sectorul de amenajări a spațiilor verzi, fiind o alternativă mai “tăcută” și mai “eco” la tradiționalele motoare cu carburant.

Un singur acumulator pentru 4 categorii de utilaje

Sistemul PRO cu acumulator de la STIHL vizează patru categorii de utilaje și anume: motocoase, motoferăstraie, foarfeci de gard viu și suflante. Toate acestea funcționează acum cu un singur acumulator compatibil cu fiecare utilaj în parte. Astfel, utilizarea întregului sistem de echipamente cu un singur acumulator devine extrem de fiabilă din punct de vedere al costurilor de achiziție și operare, fără a mai pune la socoteală silențiozitatea și factorul ECO.

Până la 180 minute de activitate după fiecare încărcare

Timpii de lucru diferă de la un utilaj la altul, în funcție de intensitatea folosirii, dar și de lucrarea realizată. De exemplu, cel mai performant acumulator de la STIHL poate “duce” până la 180 de minute de activitate, în cazul unui foarfece de gard viu HSA profesional. Același tip de acumulator funcționează în sarcină până la 50 de minute pentru un motoferăstrău din gama profesională MSA sau chiar 85 de minute, atunci când se cuplează la motocoasa din aceeași gamă PRO – FSA 130, dotată cu disc de tăiat iarba.

8 utilaje în gama PRO

Sistemul PRO cu acumulator cuprinde cele patru categorii de utilaje enumerate mai sus, cu diverse variante și opțiuni, în funcție de necesitățile profesioniștilor. Pe rafturile magazinelor STIHL din România au fost introduse anul acesta 8 utilaje cu acumulator în sistemul PRO.

Unde le găseşti

Mergeţi al cea mai apropiată reprezentanta Stihl şi întrebaţi consultanţii de vânzări despre gama de utilaje cu acumulatori. Împreună veţi identifica apoi care este utilajul cel mai potrivit pentru treburile voastre.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Magazin Sporulcasei.ro:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.