Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Usi antifoc si usi multifunctionale

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Usi antifoc: cand, unde si de ce?

Usile antifoc sunt special construite pentru cladiri in care se desfasoara activitati cu risc ridicat de incendiu, pentru depozite de materiale usor inflamabile (in industrie), arhive sau cladiri publice care trebuie sa respecte norme stricte de siguranta si protectie: birouri, scoli s.a., mai ales la iesirile de urgenta.

Usile antifoc au ca principala functionalitate oprirea propagarii incendiilor si etanseizarea intre incaperi, fiind in special folosite pentru a face legatura intre compartimente ale halelor industriale.

Foaia de usa asigura o izolatie extrem de buna, iar pe langa rezistenta la foc, se mai remarca si rezistenta la coroziune, la schimbari climatice severe si rezistenta crescuta la zgariere.

Gama de usi antifoc si usi multifunctionale pe care MCA o aduce in Romania este furnizata de Ninz S.p.A., unul dintre cei mai importanti producatori de usi antifoc din Italia, lider al pietei locale. Sunt doua mari categorii de usi antifoc: Univer si Proget.

Usile rezistente la foc Ninz Univer sunt complet galvanizate, pot fi cu unul sau doua canate (golul se acopera cu una sau doua usi) si pot fi vopsite in culorile RAL. De asemenea usile Univer pot fi reversibile, cu alte cuvinte realizate pentru deschiderea inspre stanga sau dreapta fara a fi nevoie ca la cumparare sa se precizeze acest detaliu.

Usile antifoc Proget sunt tot complet galvanizate si vopsite in culori RAL. Au un cadru robust, ceea ce le face ideale pentru goluri de dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi. Exista, de asemenea, variante cu unul sau doua canate.

Pagina de produs: Usi antifoc si multifunctionale MCA
Comenzi: MCA GrupMCA-usi-antifoc-proget-1

MCA-usi-antifoc-univer-1

Usi multifunctionale pentru izolatie termica si fonica

MCA Grup comercializeaza si usi multifunctionale, modele destinate traficului pietonal, ce asigura izolatie termica si fonica.

Rever
Rever este o usa metalica pietonala, complet galvanizata si vopsita in culori RAL. Are o grosime a canatului de 40 mm, cu structura interioara in forma de fagure. Este construita pe un cadru cu patru laturi ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Usa Rever vine cu maner si mecanism de blocare complet si este disponibila in versiunile cu unu sau doua canate.

Univer multifunctional
Modelul Univer multifunctional este o usa metalica pietonala, complet galvanizata si vopsita in culori RAL, reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga.
Usa Univer Multi vine cu maner, mecanism de blocare complet si balamale cu auto-inchidere si este disponibila in versiunile cu unul sau doua canate.

Proget multifunctional
Nu in ultimul rand, usa metalica pietonala Proget, complet galvanizata si vopsita in culori RAL, este ideala pentru dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi, datorita unui cadru deosebit de robust.

Pagina de produs: Usi antifoc si multifunctionale MCA
Comenzi: MCA Grup

 

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.