Usa pietonala MCA Lara – integrata cu ajutorul adezivilor speciali intr-o usa de garaj sectionala

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Producatorul de usi de garaj MCA Grup a lansat la targul international al specialistilor in solutii de inchidere Equip Baie, desfasurat la finele lunii noiembrie la Paris, usa pietonala MCA Lara – fara nituri de prindere la exterior, fixata cu un adeziv special folosit in industria aeronautica (foto dreapta). Acest adeziv rezista la variatii mari de temperatura, de la -50°C pana la +80°C.

Noua usa pietonala MCA, fabricata pentru a fi integrata intr-o usa de garaj sectionala rezidentiala, a participat si la concursul de inovatie al targului, Palmaresul Performantei, alaturandu-se astfel celor mai noi si moderne solutii de inchidere.

Usa pietonala fara nituri la exterior aduce un plus de eleganta cladirilor integrandu-se armonios, discret, in usile de garaj sectionale si oferind astfel un aspect estetic superior fatadelor cladirilor.

Se obtine astfel accesul pietonal in garaj, se fac economii de energie (nu mai e nevoie ca intreaga usa sectionala sa fie actionata pentru acces), si toate acestea fara ca aspectul general al inchiderii sa fie afectat.

MCA_Lara1

MCA_Lara2

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.