Usa pietonala MCA Lara - integrata cu ajutorul adezivilor speciali intr-o usa de garaj sectionala

Usa pietonala MCA Lara - integrata cu ajutorul adezivilor speciali intr-o usa de garaj sectionala

Producatorul de usi de garaj MCA Grup a lansat la targul international al specialistilor in solutii de inchidere Equip Baie, desfasurat la finele lunii noiembrie la Paris, usa pietonala MCA Lara – fara nituri de prindere la exterior, fixata cu un adeziv special folosit in industria aeronautica (foto dreapta). Acest adeziv rezista la variatii mari de temperatura, de la -50°C pana la +80°C.

Noua usa pietonala MCA, fabricata pentru a fi integrata intr-o usa de garaj sectionala rezidentiala, a participat si la concursul de inovatie al targului, Palmaresul Performantei, alaturandu-se astfel celor mai noi si moderne solutii de inchidere.

Usa pietonala fara nituri la exterior aduce un plus de eleganta cladirilor integrandu-se armonios, discret, in usile de garaj sectionale si oferind astfel un aspect estetic superior fatadelor cladirilor.

Se obtine astfel accesul pietonal in garaj, se fac economii de energie (nu mai e nevoie ca intreaga usa sectionala sa fie actionata pentru acces), si toate acestea fara ca aspectul general al inchiderii sa fie afectat.

MCA_Lara1

MCA_Lara2

MCA_Lara3[divider]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.