Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Uşa culisantă MINI – Red Dot Award pentru cel mai bun produs în 2017

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Uşa culisantă MINI cu finisaje de lemn şi metal impresionează prin liniile minimaliste şi dimensiunile reduse. Lăţimea profilelor este de numai 51 mm, iar silueta subţire a mânerului reconfirmă impresia de profil extrem de subţire. Banda de rulare este special concepută pentru a se integra în produsul finit, şi efectul este sporit prin îngroparea ei în pardoseală.

Produsul este influenţat de tendinţele actuale din arhitectură şi design, unde suprafeţele largi de sticlă, lumina din abundenţă şi liniile minimaliste domină. Pentru că totuşi este nevoie de adaptabilitate, uşa este disponibilă într-o largă varietate de esenţe lemnoase şi culori, pentru orice tip de client şi proiect.

Despre designer si producator

Designerul şi producătorul uşii este Huber Fenster AG, companie de familie independentă, fondată în 1883 şi specializată în dezvoltarea şi producerea de soluţii de vitrare de calitate înaltă din lemn, lemn-metal, lemn-bronz.

Fereastra in acelasi stil

Despre Red Dot Award

Iniţiatorul şi CEO-ul Red Dot Award, prof.Dr. Peter Zec: “Red Dot Award premiază ce este mai bun dintre cele mai impresionante mostre de design. Designeri vizionari înscriu în concurs proiecte ce înglobează armonia perfectă dintre funcţie, capacitatea de a seduce, utilizare şi responsabilitate. Calitatea proiectelor înscrise şi premiate face concursul şi premianţii vizibili în întreagă lume”.

Red Dot Award aniversează 60 de ani, timp în care juriul a fost format din designeri independenţi, profesori  de design şi jurnalişti. Aceştia testează, evaluează şi discută fiecare produs. ÎN 2017 au fost 5.500 de proiecte înscrise, din 54 de ţări.

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

2 comentarii la „Uşa culisantă MINI – Red Dot Award pentru cel mai bun produs în 2017”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.