Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Universul în care locuim: 4 stiluri de amenajare în tendinţe toamna asta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Hornbach ne-a obişnuit ca la fiecare început de toamnă să ne ofere câteva idei minunate de amenajare, în cele mai diferite stiluri. Anul aceste baleiem între tropical şi clasic, neuitând nici de echilibru, nici de afirmarea răspicată a eului.

Tropical Style – inspiraţie exotică

Tropical înseamnă culori puternice, saturate, lumină vie, cer senin, abundenţă de plante, animăluţe, păsări şi fluturi viu colorate. Tropical Style propus de Hornbach se diferenţiază prin culori puternice, vii. Este inspirat de animalele exotice din junglă, precum papagali, colibri și fluturi, dar şi de florile colorate și proaspete, de palmieri, de fructe și petale multicolore.

Sentimentul puternic de a trăi în legătură cu natura este subliniat de abundenţa de plante vii şi uscate, hamacul ce aşteaptă liniştit în colţ, covoraşele în culori vii,  sculpturi de porţelan cu inspiraţie animală și ferestrele mari, care aduc lumina în încapere.

hornbach_stil_tropical

Pure Balance – totul cât mai natural

Cel de-al doilea stil propus de Hornbach are rolul de a aduce oamenii mai aproape de origini şi pune accent doar pe ceea ce este simplu şi natural. Materialele folosite într-o astfel de amenajare – bambusul, rafia şi pluta, naturale şi uşoare, invită la combinaţii simple şi de efect: obiecte de inspiraţie marină, fotografii alb-negru cu teme din natură şi decoraţiuni desprinse tot din natură: dovleci, crengi, pene, covoare din lână naturală.

Ansamblul obţinut invită la linişte şi meditare, iar vechiul şi noul pot fi îmbinate într-un mod armonios. Pure Balance înseamnă simplu, autentic, rustic, cu o legătură puternică cu natura.

hornbach_stil_pure_balance

State of Design – o adevărată declaraţie despre design

State of Design este o adevărată declaraţie despre design şi stilul propriu. Înclinând mai ales spre masculin, stilul aduce în prim plan structurile geometrice, metalele și sticla colorată. Ambientul este indulcit de prezenţa pieselor din piele călduroasă si a obiectelor antice din alamă și bronz, puse în scenă cu eleganță și generozitate.

Definitorii pentru aceste stil sunt şi contrastele puternice: lăcuit vs moale si pufos, întunecat vs transparent, beton vs lemn. Întregul ambient pare puțin supradimensionat, uneori baroc, alteori ultra-modern, lucios şi sofisticat, dar simplu și confortabil.

hornbach_stilState_of_Design

New Classic – frumos şi simplu

Coloane, dantelă, mătase şi perle – asociate cu tonurile delicate, uşor trecute, parcă, de culoare, piesele de mobilier tapisate cu materiale moi, echilibrul dat încăperii de către setul de uşi duble şi profilele decorative de pe pereţi, duc cu gândul la stilul clasic.

Noul îşi face însă loc printre toate acestea prin covorul pufos, tapetul cu irizaţii perlate, masuţele metalice, lumânări şi trandafiri, scoţând la iveală stilul New Classic: elegant, luminos şi delicat.

hornbach_stil_new _classic

„Cele patru stiluri de amenajare de interior concepute de echipa noastră construiesc adevărate universuri de locuit, de la tapet la pardoseli, de la lămpi la tablouri şi mici decoraţiuni. Toate acestea nu fac decât să creeze din casă un loc personal de relaxare”, a declarat Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare Hornbach.

Hornbach pune permanent la dispoziţia clienţilor, în toate cele cinci magazine, peste 120.000 de produse, 60.000 mereu pe raft şi alte 60.000 disponibile la comandă.

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.