Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Un nou format de gresie portelanata si noi colectii cu design spectaculos de la Cesarom

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului Cesarom si principalul producator local de placi ceramice, lanseaza un format distinctiv de placi de gresie portelanata in Romania, cu dimensiunea de 42×42 cm, ca raspuns la noile trenduri internationale.

Placile de 42×42 cm au fost deja lansate pe pietele externe unde inregistreaza un real succes. Noul format de gresie portelanata face parte din strategia de dezvoltare a sortimentatiei Cesarom, compania lansand periodic colectii noi in acord cu tendintele in domeniu.

Unul dintre cele mai mari beneficii de care dispune noul produs consta in aplicabilitatea sa, placile de 42×42 cm pretandu-se pentru amenajarea a diferite spatii, de la living, baie si bucatarie, la gradina, zone publice, institutii, reprezentand o solutie ce optimizeaza atat spatiile mari, cat si pe cele mai putin generoase.

Pe aceasta noua dimensiune de gresie portelanata, Cesarom lanseaza cele 11 colectii ale anului 2014, urmand stilul clasic-traditional (colectiile Saturnia, Atlantis, Firenze, Milano, Travertine, Tek), rustic (colectiile Toscana, Ruggine, Arezzo) si trend setter (colectiile Geometric, Sunrock).

Acestea au ca sursa de inspiratie tendintele in voga din domeniul amenajarilor interioare. Designerii italieni cu care colaboreaza compania cunosc foarte bine trendurile internationale in domeniu si inteleg specificul pietei romanesti, declara reprezentantii Cesarom.

Colectia Firenze

Colectia Firenze

Colectia GeometricColectia Geometric

Colectia RuggineCesarom_Colectia_Ruggine

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.