Un mod sigur de a moderniza un spațiu fără să reamenjezi complet

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Când este vorba despre a moderniza un spațiu rapid, fără să reamenjezi complet, companiile sunt exemple foarte bune. Fac schimbări mult mai des decât noi acasă, din motive evidente: sunt spații intens utilizate, cu grad mare de uzură al decorațiunilor, iar politicile de marketing și vânzări impun formate moderne în fiecare an. Și tocmai datorită vitezei cu care se schimbă lucrurile, optează pentru soluții practice de semnalare a schimbărilor. Una dintre aceste soluții este redecorarea pereților, iar tapetul printat este una dintre tehnici. Să vedem cum îl poți folosi și tu.

Tapetul printat, o soluție rapidă de a moderniza un spațiu prin redecorarea a pereților

Pereții au în primul rând rol de protecție și separație, dar sunt elemente esențiale și în decorare, așa că folosește-i! Varul colorat este o soluție foarte la îndemână, dar una și mai practică și cu mai puțină manoperă este tapetul.

Tapetul printat îți dă posibilitatea să pui pe perete orice exprimă mai bine starea voastră ca familie, fiind practic o poză aleasă de tine și transpusă pe o rolă de tapet foarte ușor de instalat și îndepărtat.

Schimbări de stare și de mesaj cu ajutorul tapetului

La fel cum o firmă își înlocuiește regulat însemnele de brand și mesajele către public, la fel și tu poți schimba starea și mesajul unei încăperi cu ajutorul tapetului.

Un perete întreg tapetat în zona de living formează un fundal dramatic pentru mesele cu prietenii:

living tapet

Poți schimba decorațiunile de perete din camera copilului pe măsură ce crește:

tapet camera copiilor

Poți tapeta colțul pentru biroul de acasă, astfel încât pereții să nu sufere de la atingeri repetate cu capace de imprimante, bibliorafturi și dosare, sau pur și simplu pentru că îți dorești o culoare sau un model inspirațional sau relaxant:

Multifuncționale Canon aici.

birou tapet padure

Poți tapeta o baie de serviciu cu un tapet cu model interesant, pentru a da senzația de spațiu mai mare și mai sofisticat:

baie tapet model

Dacă îți plac pereții din cărămidă, în stil industrial, asta nu înseamnă că ei chiar trebuie să fie din cărămidă, ci poate fi vorba despre un tapet cu acest model!

Tapetul este o imagine, iar această imagine poate să reprezinte tot ce dorești tu!

Cu tapetul printat, dar și cu cel autocolant, sau cu sticker-e din vinil, îți poți crea și schimba ușor decorul în orice încăpere din casă, fără să redecorezi în întregime. Infuzia de culoare, schimbarea de temă, adăugarea de modele într-un interior poate prea monoton sunt rapide și cu efecte imediate.

Petrecem mult timp acasă, mai ales în sezonul rece, așa că crearea unui decor cald, îmbietor, este de dorit.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!