Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Un colț din Provence într-o vitrină din Bucureşti

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Mihaela Damian, fondatoare MD Architecture & Design, cunoscută pentru finisajele interioare din perle, îşi pune pentru prima dată în valoare talentul şi creativitatea în visual merchandising prin amenajarea celei mai noi vitrine MADISON absolute beauty, cu tema “Lavender Culture 2015”. Puteţi admira un colţ din Provence cu baloți de fân, o uşă provensală şi multe flori de lavandă, în vitrina celei mai exclusiviste parfumerii din centrul Capitalei.

“M-am lăsat inspirată de sezonul lavandei din Provence şi am pus bazele unui concept prin care să le arătăm oamenilor o mică parte din sufletul unei regiuni dominată de miresmele câmpurilor de lavandă” spune Mihaela Damian.

“Am început să lucrăm cu Mihaela Damian, o fire extrem de versatilă şi deschisă, plecând de la propunerea ei de a continua tradiția vitrinelor MADISON cu un nou concept, care are la bază lavanda. . Ne dorim ca prin  tema “Lavender Culture 2015” să surprindem atmosfera provensală şi parfumul îmbietor al lavandei”, a declarat Madeleine Florescu, Owner MADISON – luxury perfumery.

Pe lângă timpul acordat proiectelor unice şi neconvenționale, Mihaela Damian este pasionată de grădinărit, având chiar propria sa cultură de lavandă.

“Lavender Culture 2015” reprezintă o provocare, fiind primul pas în decorarea vitrinelor, dar în acelaşi timp este un concept construit din pasiune, încredere şi multă muncă.

MD_Architecture_Design_vitrina_Provence1 MD_Architecture_Design_vitrina_Provence2 MD_Architecture_Design_vitrina_Provence3 MD_Architecture_Design_vitrina_Provence4 MD_Architecture_Design_vitrina_Provence5

Sursa foto: MD Architecture & Design

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!