Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Un apartament plin de culoare, cu o poveste cu totul specială, de MDK2 Studio Design

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Decorarea acestui apartament plin de culoare din București s-a făcut după un proiect MDK2 Studio Design. De la proiectanți:

“Acesta este unul dintre cele mai dragi proiecte ale noastre, cu o poveste cu totul specială.

Totul a pornit de la un dulap magic în care să încapă toate lucrurile împrăștiate peste tot în casă, din lipsa de spații de depozitare. Mai exact, foarte, foarte mult echipament pentru diverse sporturi. Da, dădusem peste niște oameni pasionați de sport, care aproape nu mai aveau loc pentru ei înșiși în casă din cauza propriilor pasiuni.

Dar ce faci atunci când ți se aliniază planurile și primești toate ok-urile de care ai nevoie pentru adopția a două fetițe adorabile? În acest caz prioritățile se schimbă și îți dai seama că ai nevoie să transformi dormitorul mare din spațiu de depozitare, în camera viitoarelor tale fiice.

Planul camerei de zi, creata prin alipirea bucatariei cu dormitorul mic.

apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio living 7 apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio living bucatarie 1 apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio living bucatarie indula apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio living insula apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio living 7

Același număr de camere, dar cu funcții inversate

Aici a început rolul nostru. Am luat planul apartamentului și după ce l-am întors pe toate părțile am tras următoarele concluzii: dormitorul mare va fi cel al fetițelor, iar sufrageria va fi dormitorul părinților și “dormitorul” bicicletelor. Acolo am făcut cel mai mare dulap care încăpea în cameră. Pe lângă toate hainele și tot echipamentul sportiv, am păstrat un colț și pentru biroul mândrului viitor tată, care nu de puține ori lucrează de acasă.

Am mutat livingul în dormitorul mic și l-am făcut spațiu comun cu bucătăria și holul. Am conectat tot acest spațiu de zi printr-un mobilier continuu, dar am lăsat totuși să se citească 2 spații diferite, închizând fosta ușă cu un joc de rafturi. Insula are dublă funcțiune – atât masă cat și zonă de lucru, cu depozitare dedesubt.

render dormitor matrimonial
Plan dormitor matrimonial, cu depozitari si birou incluse

apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio dormitor matrimonial 3 apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio dormitor matrimonial 2 apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio dormitor matrimonial 1 apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio birou 1

Culoare – cel mai des folosit cuvânt în această amenajare

“Culoare” a fost cuvântul cel mai des folosit în conversațiile cu clienții. Probabil acesta e și cuvântul care descrie cel mai bine spațiul. Multă veselie și mult joc găsești oriunde îți îndrepți privirea.

La câteva luni după finalizare am reușit să facem câteva fotografii în spațiu și ne-am bucurat din nou de fiecare centimetru de culoare și de toată voia bună ce domnește acolo.”

render camera fetite
Plan camera fetite, cu depozitaril locuri de joaca si de studiu

apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio camera fetitelor 7 apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio camera fetitelor 1 apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio camera fetitelor 3 apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio camera fetitelor 2 apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio camera fetitelor 4 apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio camera fetitelor 5

Fisa proiectului:

  • Proiect realizat de echipa MDK2 Studio Design
  • Locație: București, Militari
  • Suprafață: 69 mp
  • Număr de camere 3
  • Număr de locuitori: 4 (2 adulți, 2 copii)
  • Durata amenajării: 3 luni (proiect+implementare)
  • Fotografii: MDK2 Studio Design

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.