Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Un apartament amenajat special pentru copii

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Ideea centrală a amenajării a fost “copiii trebuie să aibă loc să se joace şi să alerge”, iar stilul dominant este cel japonez: linii clare, piese cu design sobru şi elegant, lemn, beton, metal, îndulcit de culorile vii şi proaspete împrăştiate parcă la întâmplare.

Livingul defineşte cel mai bine atmosfera copilărească: raftul uriaş, turcoaz, este conceput special pentru a depozita oricând, oricare dintre numeroasele jucării care pot ajunge – şi rămâne – pe podeaua camerei.

Tot aici, raftul suspendat, în zig-zag, găzduieşte lucruri pe care te aştepţi să le găseşti într-un living – un ceas, nişte plante – dar dacă te aproprii suficient, vezi că între ele îşi fac veacul cei 3 Minions şi alte cteva personaje simpatice.

În jurul măsuţei de cafea se află perne şi băncuţe în formă de buşteni şi pietre, pentru ca micuţii să aibă şi aici un loc de joacă sau odihnă.

apartament_decorat_pentru_copii6 apartament_decorat_pentru_copii15

apartament_decorat_pentru_copii14

Zona de odihnă din living are o partiţie dedicată exclusiv copiilor, care se poate închide, la nevoie, cu panourile culisante şi pliabile. Aici se află alte seturi de rafturi, cu design neregulat şi jucăuş, o tablă mobilă de scris şi alte jocuri şi jucării. (La nevoie, sau după ce cresc copiii, partiţia aceasta se poate transforma în birou).

apartament_decorat_pentru_copii2 apartament_decorat_pentru_copii3 apartament_decorat_pentru_copii4

Bucătăria este deschisă spre linving, iar aici elementele care pot încânta un copil sunt corpul de iluminat suspendat, în formă de lună plină, figurinele-păsările de pe rafturi, gravurile şi vasele colorate.

apartament_decorat_pentru_copii8 apartament_decorat_pentru_copii7 apartament_decorat_pentru_copii9

Dormitorul matrimonial este spaţios şi decorat cu acelaşi culori dominante ca şi livingul. Aici, elementul central este tăblia patului, supradimensionată, din perne căptuşite de diferite dimensiuni şi culori. Dormitorul se deschide spre living, dar şi spre dressing şi baia adulţilor.

apartament_decorat_pentru_copii10 apartament_decorat_pentru_copii13 apartament_decorat_pentru_copii12 apartament_decorat_pentru_copii11

Lângă living se află dormitorul copiilor, iar peste drum de acesta, lipită de bucătărie, se află cea de a două baie a apartamentului. Apartamentul are 137 mp şi a fost amenajat anul acesta. Sursa:  Hao Interior Design, via HomeDSGN

apartament_decorat_pentru_copii1

 

 

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.