Trei motive pentru care merită să-ți faci pe comandă dulapurile din casă

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Mobilierul făcut pe comandă are numeroase avantaje, chiar dacă investiția poate fi mai ridicată decât în cazul unor piese „de-a gata” dintr-un magazin. Dacă ești de părere că utilarea integrală a casei cu mobilă pe comandă necesită prea mulți bani, poți alege o variantă de compromis, astfel încât să ai niște piese unice în locuința ta, la un cost nu foarte ridicat. Ai putea să-ți faci pe comandă doar dulapurile din casă, deoarece ele reprezintă unele dintre cele mai importante obiecte de mobilier dintr-o locuință. Află, în continuare, trei motive pentru care merită să-ți faci pe comandă dulapurile din casa ta.

Nu rămâne nici un spațiu nefolosit

Spațiul de depozitare sau mai bine spus, lipsa lui, este o problemă foarte întâlnită în rândul proprietarilor de locuințe sau chiriașilor. Prin urmare, niște dulapuri făcute pe comandă te acoperi să folosești la maximum spațiul din locuință, indiferent că este vorba de bucătărie, de living, de dormitor sau de baie. Un magazin specializat pe furnizarea de mobilă pe comandă îți va oferi cele mai bune soluții pentru dulapuri personalizate.

Mobila pe comanda bucatarie. Sursa imagine: http://www.unican.ro/-design interior si productie mobilier comanda

 

Îți pui ideile în practică

Ești pasionat de design interior, îți plac foarte mult culorile și adori să faci schimbări cât mai dese, deoarece ești o persoană creativă și dinamică? Atunci, câteva dulapuri făcute pe comandă ar putea reprezenta varianta ideală ca să-ți pui ideile în practică. Cel mai potrivit ar fi să-ți faci de la început un plan, care să includă culori, materiale și accesorii, iar apoi te poți consulta cu reprezentanții furnizorului de mobilier la comandă. Înainte să înceapă efectiv să lucreze la dulapurile din casa ta, roagă-i pe cei care o să le asambleze să-ți arate câteva simulări realizate pe computer.

Mobila pe comanda living. Sursa imagine: http://www.unican.ro/-design interior si productie mobilier comanda

 

Combini mai bine elementele din casă

Dulapurile făcute pe comandă te pot ajuta să faci mai ușor legătura cu celelalte obiecte de mobilier din încăperi. Mai exact, dacă în bucătărie ai un colțar modern, cu spațiu de depozitare, o masă din lemn pliabilă și câteva scaune înalte, similare celor folosite în baruri, un dulap făcut pe comandă ar putea fi exact elementul care lipsește din încăpere, astfel încât toatele piesele să se „lege” între ele, iar locul să capete identitatea unitară dorită de tine.

Mobila pe comanda living. Sursa imagine: http://www.unican.ro/-design interior si productie mobilier comanda

Newsletter Sporul casei

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.