The Park prezinta creatiile celor mai buni designeri romani la Targul Project Expo, 20-23 martie 2015

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

In perioada 20-23 martie 2015, la Sala Palatului, se desfasoara Targul (Imobiliar) Project Expo, iar The Park, complex imobiliar al dezvoltatotului Hanner, a apelat la unii dintre cei mai de succes designeri romani pentru a-i crea standul si implicit, a-i transmite mesajul catre publicul vizitator.

Mihnea Ghildus, designer si Marilena Popa, arhitect de interior, au creat un concept care transmite valorile proiectului, dar incorporeaza si piese de design romanesc, create de designeri romani care au expus cu succes la unele dintre cele mai importante saloane internationale.

Ideea standului pleaca de la pozitionarea ansamblului rezidential, dupa cum explica Mihnea Ghildus: „Apartamentele din ansamblul The Park, dezvoltate pe un teren viran din apropierea Parcului Tineretului, se doresc a fi o extensie a parcului. Acesta este motivul pentru care am optat pentru un mix intre elemente de exterior, care amintesc de parc si elemente de interior, care transmit ideea ca pot fi construite lucruri de calitate si in Romania. Standul poate fi interpretat ca o fereastra catre parc, asa cum sunt, de fapt, aceste apartamente. Apreciem interesul unui dezvoltator din Romania pentru promovarea designului romanesc si indrazneala de a se prezenta intr-un mod diferit la un targ imobiliar”.

Stand-The_Park1

Stand-The_Park2
Stand-The_Park4

Stand-The_Park5

Stand-The_Park6

Stand-The_Park7

Stand-The_Park8

Piese de design romanesc expuse in cadrul standului

Scaunul Lana, rezultat al colaborarii intre Mihnea Ghildua, Alexandru Ionita, designerul vestimentar Lana si Compania Photoliu.

Stand-The_Park_Scaun_Lana

Masa Twig, creatie a 201 Design Studio, inspirata din scaunul taraneasc cu 3 picioare

Stand-The_Park_Twig_Table

Fence Bence, mobilier de gradina de arhitect si desinger Oana Coarfa

Stand-The_Park_Fence_Bence

Stadul The Park poate fi vizitat la Targul Project Expo, in perioada  20-23 martie, la Sala Palatului, intre orele 10:00-18:00. Intrarea este libera.

[divider]

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!