Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Testează timp de 90 de zile stațiile de călcat Tefal și primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Prin campania “Testează timp de 90 de zile” ai ocazia să testezi performanțele oricăruia dintre stațiile de călcat Tefal timp de 90 de zile de la data achiziționării!

Mai exact? Între 1 septembrie și 31 decembrie 2017, cumpără oricare dintre stațiile de călcat Tefal din orice magazin tradițional sau online participant la campania “Testează timp de 90 de zile”, despre care găsești toate detaliile aici.

Pune stația de călcat la treabă, verifică-i abilitățile și eficiența și constată pe propriul timp și pe propriile haine cât de performantă este.

Campania se derulează în perioada 01.09.2017 – 31.12.2017 și constă în returnarea contravalorii unui produs participant în campanie, achiziționat în perioada campaniei, în termen de 90 (nouăzeci) de zile de la data achiziției, către cumpărătorii care nu sunt mulțumiți de performanțele produselor Tefal participante.

Stațiile de călcat Tefal participante la promoție: urmărește marcajul “Money Back”.

Statie de calcat Tefal GV9070 Pro Express Care, participanta la promotie

The smart power of Tefal

Poți călca precum un profesionist chiar la tine acasă: rapid, eficient, cu rezultate perfecte si atenție deosebită pentru hainele tale, iar Tefal te sprijină cu stațiile sale de călcat performante.

Tu deții controlul datorită tehnologiilor exclusive de ultimă generație, fie că optezi pentru stațiile cu boiler de înaltă presiune sau pentru cele fără, dar cu sistem de aburi extrem de puternic.

Tălpile performante cu autocurățare și perfectglide, precum și rezervorul de mare capacitate, asigură staţiilor o autonomie impresionantă, fiind totodată și cei mai buni aliați care vin de furcă oricărui pliu, oricât de îndărătnic!

Alege o stație Tefal cu marcajul Money Back de aici.

Statie de calcat Tefal Pro Express X-Pert Care GV9080, participanta la promotie

Da sau Nu?

Dacă te-a încântat sau ai fost cucerit din prima de calitățile sale imbatabile, stația de călcat Tefal va fi cel mai de încredere aliat al tău. Dacă însă nu te-a convins și din motive justificate nu te declari pe de-a-ntregul mulțumit, nu trebuie decât să o returnezi, împreună cu o copie a bonului fiscal sau a facturii și cu un formular de solicitare completat, în termen de maximum 90 de zile de la data achiziționării. Și Tefal îți dă banii înapoi, inclusiv costurile de expediere!

Află mai multe despre campania “Testeză timp de 90 de zile” și despre regulamentul său în magazinele care comercializează produsele participante aici.

Tefal Money Back.

Cu Tefal câștigi oricum – timp, garanție, perioadă de testare și respect reciproc, produse de cea mai înaltă tehnologie și performanțe imbatabile.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!