Tefal Ingenio, pentru bunătăți de poveste

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

O masă de poveste alături de rude și prieteni începe cu o idee bună. Incursiunea pornește de pe plită, poposește la cuptor pentru desăvârșirea gustului, apoi se oprește direct pe masa invitaților. Este posibil? Desigur, mai ales că de anul acesta toate aceste etape se pot parcurge cu același vas, căci asta este magia Ingenio.

Surprinde-i pe cei dragi cu preparate delicioase, gătite în vasele Tefal Ingenio, dar și cu eleganța unei soluții care îți permite să fii mai eficientă și să te bucuri mau mult de vizita lor.

Versatilitate și 100% ușurință în utilizare

Dar cum pregătești un meniu de poveste? Totul începe cu vasele Tefal Ingenio – incursiunea pornește de pe plită, poposește la cuptor pentru desăvârșirea gustului, apoi se oprește direct pe masa invitaților – în același vas, desigur, căci asta este magia Ingenio.

Clak & cook – datorită sistemului revoluționar, mânerul detașabil se potrivește oricărui vas Ingenio, indiferent de formă sau dimensiune, iar tu economisești cu până la 50% mai mult spațiu în dulap!

De pe plită…

Tigăile de gătit Ingenio sunt prevăzute cu cel mai rezistent înveliș antiaderent de la Tefal și cu tehnologia patentată Thermo-Spot* ce indică momentul în care tigaia atinge temperatura optima pentru a începe să gătești.

În cuptor…

Dacă ți-ai dorit intodeauna să prepari acele rețete complexe, cu 2 etape de gătire (plită și coptor), dar tigaia ta are mâner nerezistent la căldură, acum ai găsit setul de tigăi potrivit pentru asta. Începi pe plită cu o tigaie normală, apoi, printr-un simplu click detașezi mânerul și vasul încape perfect în cuptor.

Și apoi pe masă…

Indiferent dacă gătești pe plită sau în cuptor, vasele Tefal Ingenio sunt perfecte pentru servit, tot datorită mânerului detașabil.

Sau în frigider

Același vas fără mâner, dar cu capacul ermetic pus, devin vase perfecte pentru depozitarea mâncării gătite în frigider.

Și la final în dulap

Depozitarea suprapusă a tigăilor este opțiunea logică atunci când mânerul nu te încurcă pentru  că este așezat cuminte alături.

Mâner puternic și practic

Cheia utilizării facile a acestui set este mânerul puternic și practic care susține până  la 10 kg și are o garanție de 10 ani.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!