Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Swiss Eco Tap, robinetul care economiseste apa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp
  • Utilizeaza 1 LITRU de apa in 116 secunde, fara ca acest lucru sa afecteze in vreun fel senzatia de curatenie: se foloseste pentru asta cresterea presiunii apei, prin sistemul de tuburi din interiorul robinetului.
  • Nu consuma energie pentru prepararea apei calde.
  • Se conecteaza doar la apa rece.
  • Economii de apa de pana la 90%.
  • Desi utilizeaza doar apa rece, senzatia nu este deloc neplacuta pe piele, datorita aceleiasi tehnici de sprayere si crestere a presiunii apei.
  • Economiile de apa si energie il transforma intr-o instalatie foarte potrivita pentru utilarea unei case pasive, de exemplu, sau pentru utilizarea in zone in care apa dulce/potabila este un lux.

Unde se poate folosi robinetul?

Potrivit creatorului sau, Rolf Senti, robinetul care economiseste apa „se poate folosi in restaurante, in trenuri, vapoare, corporatii, spatii publice, dar si de catre familii in propriile locuinte. Oriunde cantitatea de apa este insemnata si se doreste o reducere sau o economie semnificativa de apa. In urma unui eveniment cu solutii de design interior pentru bucatarii, unul dintre cei mai mari producatori de bucatarii din Germania mi-a cerut detalii despre robinet pentru ca dorea sa il integreze solutiilor sale. Presiunea si dispersia apei este foarte eficienta la curatarea legumelor, in special a celor cu frunze, precum salata, dar nu numai.”

Robinetul Swiss Eco Tap este creatia lui Rolf Senti – fondatorul unei apreciate companii elvetiene de design interior si mobilier de baie si bucatarie.

Swiss Eco Tap va fi distribuit in Romania de catre firma Tempini si poate fi testat inshowroom-ul companiei din Timisoara, de pe Calea Aradului, nr. 115.

tap_start_en

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.