Swiss Eco Tap, robinetul care economiseste apa

Swiss Eco Tap, robinetul care economiseste apa
  • Utilizeaza 1 LITRU de apa in 116 secunde, fara ca acest lucru sa afecteze in vreun fel senzatia de curatenie: se foloseste pentru asta cresterea presiunii apei, prin sistemul de tuburi din interiorul robinetului.
  • Nu consuma energie pentru prepararea apei calde.
  • Se conecteaza doar la apa rece.
  • Economii de apa de pana la 90%.
  • Desi utilizeaza doar apa rece, senzatia nu este deloc neplacuta pe piele, datorita aceleiasi tehnici de sprayere si crestere a presiunii apei.
  • Economiile de apa si energie il transforma intr-o instalatie foarte potrivita pentru utilarea unei case pasive, de exemplu, sau pentru utilizarea in zone in care apa dulce/potabila este un lux.

Unde se poate folosi robinetul?

Potrivit creatorului sau, Rolf Senti, robinetul care economiseste apa „se poate folosi in restaurante, in trenuri, vapoare, corporatii, spatii publice, dar si de catre familii in propriile locuinte. Oriunde cantitatea de apa este insemnata si se doreste o reducere sau o economie semnificativa de apa. In urma unui eveniment cu solutii de design interior pentru bucatarii, unul dintre cei mai mari producatori de bucatarii din Germania mi-a cerut detalii despre robinet pentru ca dorea sa il integreze solutiilor sale. Presiunea si dispersia apei este foarte eficienta la curatarea legumelor, in special a celor cu frunze, precum salata, dar nu numai.”

Robinetul Swiss Eco Tap este creatia lui Rolf Senti – fondatorul unei apreciate companii elvetiene de design interior si mobilier de baie si bucatarie.

Swiss Eco Tap va fi distribuit in Romania de catre firma Tempini si poate fi testat inshowroom-ul companiei din Timisoara, de pe Calea Aradului, nr. 115.

tap_start_en

BIBTAP-DL_A59780-00_225-102_20140429


instalatii_sanitare_montaj_reparatiiPentru a efectua chiar si reparaţiile mai complicate cu mijloace proprii, cei care dispun de o anumita experienta profesională dobandita in activitati asemanatoare din domeniul mecanic vor avea nevoie doar de cunoasterea retelei de alimentare cu apa respectiv a functionării instalatiilor si robinetelor de apa racordaţi la aceasta – iar aceste informaţii se regasesc in cartea de fata.

39.90 lei

[divider]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.