Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Stilurile primăverii 2016 în amenajarea locuinţei

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

În fiecare an, Hornbach ne prezintă viziunea proprie despre împrospătarea locuinţei, sub formă de noi stiluri de amenajare. Culorile, formele şi texturile sunt puse în slujba ideii de acasă, de la preţios şi reconfortant, la libertate şi linişte.

Cele patru idei de amenajare ale primăverii 2016 includ cele mai noi tendinţe în privinţa culorilor pereţilor, nuanţelor şi texturii covoarelor, perdelelor sau ale altor accesorii care nu trebuie să lipsească din locuinţa, pentru a-i da viaţă.

„Clienţii noştri investesc cu plăcere în propria locuinţa. Şi aici au inclus – ca spaţiu de locuit extins – şi balconul sau grădina. Pentru a putea conferi mediului o notă personală şi confortabilă, le oferim, împreună cu stilurile de amenajare, şi soluţii complete pentru a le putea crea în propria locuinţa”, a declarat Susanne Jäger, membră a Consiliului de Administraţie al Hornbach Baumarkt AG.

Stilurile primăverii 2016 

Graphic Style – Geometria, la ea acasă 

Primul stil propus de Hornbach pentru acest sezon, Graphic Style, aduce geometria mai aproape de confortul necesar într-o locuinţă. Linii verticale și orizontale, precum și unghiurile de 90° fac parte din formula de design a acestui stil. Nuanţele dominante sunt cele de gri, înveselite de accente de culoare precum roşu aprins (Chili Pepper) și albastru (Zenith Blue).

Când vine vorba de texturi, metalul şi lemnul se întâlnesc în decoruri şi mobilier şi, împreună, creează o ambianţă prietenoasă şi tinerească în acelaşi timp. Formele geormetrice nu lipsesc nici ele: romburi, cercuri, pătrate sau zig-zag-uri sunt cuprinse în micile detalii şi sunt alăturate contrastelor puternice.

Hornbach_Graphic_Style

Botanic Spirit – Acasă sau în natură?

Natura este elementul care încarcă pozitiv, care oferă o stare de bine şi de libertate. Tocmai acesta este motivul pentru care specialiştii Hornbach propun stilul Botanic Spirit ce duce locuitorii casei în natură.

Culorile proaspete ale frunzelor, ale fructelor, arbuștilor sau stepei, precum și ornamentele cu frunze mari asigură o ambianță naturală.

Pereții verzi și modelele de plante contribuie suplimentar la obținerea acestei atmosfere. În mod clar, nuanţele dominante sunt cele inspirate din natură – kaki, forest green și golden moss – dar nu lipsesc nici accentele care sparg orice urmă de monotonie – albastru sau roşu.

Hornbach_Botanical_Spirit

Miami Beach – Relaxare şi idilă

Lumea animată și pastelată a apei, nisipului, împreună cu amintirea zilelor lejere de plajă dau sentimentul de bucurie pură. Stilul Miami Beach are rolul de a transforma locuinţa în acest loc în care vacanţa pare să persiste şi se adresează mai ales tinerilor şi persoanelor ce păstrează anii tinereţii în suflet.

Noua idee de amenajare propusă de Hornbach este desprinsă parcă din anii ’50 datorită modelelor grafice cu buline, palmieri, valuri. Culorile de vară au şi ele rolul de a menţine relaxarea la cote maxime. De la nuanţe de roz flamingo, de azur sau galben, toate susţinute de mult alb, ţin vara permanent în casă.

Hornbach_Miami_Beach

The New  Chic – Farmec şi modestie preţioasă 

Motto-ul stilului The New Chic spune totul! Farmec și modestie prețioasă, culori elegante, materiale strălucitoare și suprafețe perlate alcătuiesc un tot unitar. Nuanțe metalice, covoare albe, carouri elegante și mobilier în tonuri aurii asigură o ambianță opulentă pentru persoanele cu gusturi fine. Nimic nu pare să lipsească dintr-o locuinţă astfel amenajată! Şi cine nu şi-ar dori să trăiască într-o stare permanentă de belşug, în care motto-ul este „Glamour și modestie prețioasă“?

Hornbacj_The_New_Chic

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.