Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

STIHL a lansat cea mai mică motocoasă destinată uzului casnic

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

STIHL a lansat recent și pe piaţa românească cea mai mică motocoasă destinată uzului casnic – un utilaj special pentru deţinătorii de curţi mici. FSA 45 este noua motocoasă cu acumulator de la STIHL destinată îngrijirii unor suprafețe de iarbă între 50 și 250 de metri pătrați, utilajul fiind dealtfel și cea mai mică motocoasă destinată uzului casnic.

Uşoară şi silenţioasă

Cu o greutate de doar 2,3 kg, FSA 45 pare mai degrabă o unealtă dedicată doamnelor, dar poate fi folosita cu rezultate excelente de orice proprietar de curte mică. Nivelurile de vibrații și zgomotul sunt la minim grație motorului silențios cu acumulator, sunetul produs fiind mai degraba un fel de zumzăit.

Autonomie suficientă pentru a-ţi cosi curtea

Acumulatorul poate lucra în sistem intensiv autonom până la 20 de minute, timp suficient pentru cosi iarba, chiar și de pe margini. Motocoasa FSA 45 funcționează impecabil la capitolul putere de la momentul apăsării pe buton, până când utilizatorul termină de cosit suprafața de iarbă din curte.

Acumulator cu indicator al nivelului de încărcare

O altă caracteristică revoluționară a FS 45 este acumulatorul integrat, cu indicator al nivelului de încarcare, adică exact ca un telefon mobil. Tehnologiile motoarelor electrice și acumulatoarelor dezvoltate în ultimii ani le-au permis proiectanților de astfel de utilaje să le simplifice foarte mult pe partea de utilizare, pentru ca beneficiarul final să nu-și mai bată capul cu tot felul de setări și optimizări.

Cap cositor cu fir şi cuţit PolyCut

Și pentru că inginerii care au proiectat-o au dorit să realizeze motocoasa perfectă destinată utilizării de tip “hobby”, i-au adaptat un cuțit tăietor PolyCut din plastic pentru iarba mai tare sau chiar buruieni. În mod uzual o motocoasă de acest nivel taie iarba doar cu un cap cositor cu fir, însă la FSA 45 firul poate fi alternat cu acest cuțit PolyCut, fără a schimba capul tăietor.

Tijă extensibilă şi cu rotire la 90 grade

Tija motocoasei FSA 45 este extensibilă, la fel ca la un aspirator, pentru a putea fi adaptată la înălțimea utilizatorului. Însă, cel mai important este că a fost concepută și cu posibilitatea rotirii la 90 de grade, ceea ce permite o cosire pe verticală atunci când sunt întâlnite unghiuri complicate. Pentru a nu lovi sistemul tăietor de borduri, pereți sau alte obsacole, FSA 45 a fost dotată cu un etrier distanțier.

Gama hobby – pentru mica ta curte perfectă

Din gama “hobby” cu acumulator, mai fac parte două utilaje pentru grădini de mici dimensiuni. Este vorba despre foarfecele HSA 25 pentru toaletarea arbuștilor și foarfecele HSA 45 destinat îngrijirii gardurilor vii sau tăierii crengilor din zona casei, acesta din urmă fiind chiar în produs nou, introdus din acest an pe piața românească.

Unde o găseşti

În reţeaua distribuitorilor Stihl autorizaţi.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Magazin Sporulcasei.ro:

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter si primesti 1 ebook gratuit si 5% reducere la prima achizitie din magazin.sporulcasei.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.